1. New Cars
 2. RX
 3. Garanti & service

RX Executive

SUV 5-d

Lexus RX
Från
796 000 kr
6.3 l/100 km
143 g/km
2,4 VVT-i Lexus Hybrid Drive

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

GARANTI

GARANTIER FRÅN LEXUS

Lexus är välkända för kvalitét och pålitlighet, och för att du inte ska behöva bekymra dig täcks bilen av omfattande garantier.

Du kan lugnt åka på allt från sista-minuten affärsresor till weekends med din Lexus. Med Lexus olika garantier får du ett omfattande garantipaket som gör att du inte behöver oroa dig och kan njuta av din upplevelse med Lexus. Nedan finner du en sammanfattning av de olika garantier som Lexus erbjuder. Den exakta omfattningen för respektive garanti återfinns i bilens ägarhandlingar (service- och garantihäftet). Du kan också fråga din närmast auktoriserade Lexus-återförsäljare för mer information.

Säkerhetssystem

Lexus Safety System + representerar den senaste milstenen i bilsäkerhet. Sprungen ur årtionden av innovation och grundliga undersökningar av uppkomsten till olyckor adresserar Lexus Safety System + fem innovativa system med tre huvudsakliga områden; frontalkrock, oavsiktliga körfältsavvikelser och olyckor i mörker.

 • Aktivt krockskyddssystem (PCS)
 • Körfältsassistans
 • Körfilsvarning med Linjeavkännare
 • Automatiskt avbländande helljus (AHB)
 • Aktiv farthållare (ACC)
 • Vägskyltsigenkänning (RSA)

Oavsett om man är på väg att parkera bilen eller inleder ett filbyte så är det viktigt att hålla koll på sin omgivning. Lexus har utvecklat innovativa funktioner som underlättar och ger dig stöd oavsett situation.

 • Monitor för döda vinkeln
 • Parkeringsassistans
 • Automatiskt avbländande helljus (AHB) / Aktivt helljussystem i två steg (AHS)

VÄGASSISTANS

Om du någon gång behöver hjälp finns vårt assistansprogram, som gäller i tre år från det att bilen är ny, där för att hjälpa, i de allra flesta länder i Europa. Vart du än är på väg kommer vi att göra vårt yttersta för att ta dig dit. Lexus Euro Assistance 24 står stand by 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Servicen inkluderar nedan tjänster, helt utan självrisk.

När din Lexus fyllt tre år kan du förlänga Lexus Euro Assistance 24 med ett år i taget för endast 549 kr/år fram till dess att bilen är 8 år. Om sista premien betalas dagen innan bilen blivit 8 år gäller Lexus Euro Assistance 24 tills bilen är 8 år och 364 dagar.

Om du önskar teckna ett 1-års avtal för Lexus Euro Assistance 24 och din Lexus inte fyllt 8 år räknat från 1:a dagen i trafik ringer du enklast vår kundtjänst på 0771 – 44 33 00. Du kan också teckna försäkringen hos din återförsäljare.

Vid behov av hjälp ringer du till Lexus Euro Assistance 24 larmcentral, inom Sverige 0771-24 80 00 och från utlandet +46 771 24 80 00.

REPARERA DIN LEXUS

Lexus har rykte om sig att stå för lyx, kvalitet och pålitlighet. Vår reparationsservice är inget undantag.

Vi erbjuder en komplett uppsättning av reparationer för din Lexus. Allt från små skador eller repor till mer omfattander reparationer som gör att din Lexus ser ut som ny. Våra tränade tekniker lagar din bil professionellt och smidigt, alltid med Lexus originaldelar.