1. Discover Lexus
  2. Concept cars
  3. Lc c concept
KONCEPTBILAR

MÖT LEXUS LC CONVERTIBLE CONCEPT

För tre år sedan chockade Lexus bilvärlden genom lanseringen av flaggskeppscoupén Lexus LC. Och under North American International Auto Show 2019 presenterades Lexus LC Convertible Concept vilket innebär att denna cabriolet numera är måttstocken för vart Lexus som varumärke är på väg.

EN VACKER REFLEKTION

 

Vår senaste cabriolet är en vacker reflektion av flaggskeppscoupén LC. Från vindrutan till de släta konturerna över karossens bakparti som tryggt förvarar det flexibla taket. Varje enskild linje på LC Convertible Concept är skapad för att påverka betraktaren på djupet. Det är helt enkelt en fantastisk bil ur alla vinklar vilket gör nya LC Convertible Concept till en perfekt representant för hela Lexus modellprogram.

SUBTIL ELEGANS

 

Förutom karossens visuella elegans lockar LC Cabriolet Concept förare och passagerare med en banbrytande coupékänsla. Allt från de skräddarsydda sätena till varje enskilt reglage är noggrant utformat för att varje resa ska bli oförglömlig. Den krispiga vita skinnklädseln har gula accentstygn som gör att sätens design sticker ut, utan att påverka den subtila elegans som den övergripande designen står för.

PRESTANDA MED HÖG POTENTIAL

 

Karossens linjer förstärker LC Convertible Concept arv. Det korta överhänget, 22” lättmetallfälgar och den breda hållningen påminner ständigt om den höga potential som vår nya cabriolet levererar.