Servicing HUB Hero 1920x1080px

VÄLKOMMEN TILL LEXUS UMEÅ

Tel: 090-70 65 70 | Gräddvägen 3D, 906 20 Umeå

Tjänster
Skadeverkstad, Servicebokning, Lackering, Reservdelar, Nybilsförsäljning, Begagnade bilar och Serviceverkstad

OM LEXUS UMEÅ

Lexus Umeå ingår i Burlin Motor AB som grundades av Burlin Gruppen 1995. Vi är ett innovativt och entreprenörsinriktat bilföretag. I Umeå är vi en fullserviceanläggning med bilförsäljning, personbilsverkstad och skadeverkstad. För våra kunder utanför Umeå så finns Lexus Service även i Luleå, Östersund, Sundsvall och även snart i Skellefteå.

Vårt mål är att ni som Lexus-kund ska förvänta er mottagande och service i samma höga klass som våra bilar lovar. ”Kvalitet och känsla” är de viktigaste ledorden för oss före, under och efter ert köp av en Lexus. I vårt helt nya showroom kan ni i lugn och ro titta igenom vårt utbud.

Varmt välkomna till Lexus Umeå!
Jakob Ederlöf, Platschef Lexus Umeå


 

 
  Grillen på Lexus ES

LEXUS SVERIGE

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER FÖR ALLAS SÄKERHET

Med omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök ska kännas så tryggt som möjligt.


 

 
  Bild av nya RX och RX L

EN ANNAN TYP AV DRIVKRAFT

NYA LEXUS RX

Nya RX visar stolt upp det senaste inom Lexus innovativa design. Bland annat genom sin mer sofistikerade signaturgrill och trippel-LED strålkastare. Välkommen in så berättar vi mer!


 

 
  discover craftsmanship

VÅRA KAMPANJER

AKTUELLA KAMPANJER

Våra kampanjer är tidsbegränsade och styrs ofta av hur många bilar vi har i lager. Passa på att ta del av samtliga aktuella kampanjer eller ta kontakt med oss för att ta reda på mer.