1. New Cars
  2. LBX World Premiere
FÅ EN EXTRAORDINÄR VARDAG

VÄRLDSPREMIÄR FÖR LEXUS LBX

Är du redo att uppleva en extraordinär vardag bakom ratten i helt nya LBX? Upptäck vilken av de fem helt nya individuella atmosfärerna som passar dig bäst.

VÄRLDSPREMIÄR

DETALJERNA BAKOM LBX

Vår helt nya Lexus LBX har en mängd nya funktioner. Upptäck bland annat den nya generationens självladdande elhybriddrivlina, den fräscha premiumdesignen samt nya säkerhets- och multimediafunktioner.

EN LIMITERAD ATMOSFÄR

LBX ORIGINAL EDITION

Vill du skaffa en atmosfär som är lika unik som du? Vår limiterade atmosfär LBX Original Edition är endast tillgänglig under en kort tid. Sätt dig bakom ratten i helt nya LBX Original Edition före alla andra och upplev hur en extraordinär vardag känns.

TILLGÄNGLIG FRÅN FEBRUARI 2024

LBX ELEGANT

Om du uppskattar skönheten i det extraordinära och är noggrann med att dina egna estetiska val får ta plats är det LBX Elegant du ska välja. En atmosfär som gör att du kan känna dig extra bekväm – under hela resan.

TILLGÄNGLIG FRÅN FEBRUARI 2024

LBX RELAX

Om du dras till klassiska stilar och tidlösa silhuetter samtidigt som du hittar balans i modern teknik är det LBX Relax du ska välja.

TILLGÄNGLIG FRÅN FEBRUARI 2024

LBX EMOTION

Om du vill att ditt fordon ska spegla din dynamiska vardag är det den helt nya atmosfären LBX Emotion du ska välja. En mångfacetterad atmosfär som är utformad för förare med en pulserande livsstil.

TILLGÄNGLIG FRÅN FEBRUARI 2024

LBX COOL

Om du gillar att visa upp din stil samtidigt som du verkligen vill sätta din prägel på din bilresa. Då är det atmosfären LBX Cool du ska välja. Den är designad för dig som inte är rädd för att sticka ut.

DYNAMISK ATMOSFÄR

HELT NYA LEXUS LBX COOL

Gör ett statement genom vår helt nya atmosfär Lexus LBX Cool. Med en sportigare, mer dynamisk karaktär och en tvåfärgad palett kommer LBX Cool att göra din vardag extraordinär.

  • AKTIV TILL SIN NATUR
  • STICKER UT PÅ VÄGEN
  • GÖR VARDAGEN EXTRAORDINÄR