OM OSS

Ingenting är perfekt. Men jakten efter perfektion, eller ”Kaizen”, är vad som driver oss på Lexus Malmö. Vår kontakt med våra kunder är därför livsviktig för oss. Här kan du hitta kontaktinformation för vår anläggning i Malmö, och våra två anläggningar i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Utmärkt service är förutsättningslös. Den är konstant och den är till för att förutse behov, inte åtgärda dem i efterhand. Utmärkt service ska gälla alla, oavsett om man besöker oss för första eller för tionde gången. I Japan går den här typen av tänk under namnet Omotenashi. På Lexus Malmö kallar vi det vår filosofi.


 

 
  Lexus Sthockholm Malmö Julkalender 2020 Utvalda erbjudanden varje vecka

LEXUS STOCKHOLM • MALMÖ

LEXUS ADVENTSKALENDER

Vi på Lexus Stockholm och Malmö kommer nu under december månad erbjuda dig ett antal erbjudanden under vår Adventskalender. Upptäck nya erbjudanden varje vecka.


 

 
  Grillen på Lexus ES

LEXUS STOCKHOLM • MALMÖ

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER FÖR ALLAS SÄKERHET

Vi på Lexus Stockholm • Malmö tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.


 

 
  Bild på dator och mobil för digitalt möte

LEXUS STOCKHOLM • MALMÖ

MÖT OSS DIGITALT

Ibland kan det vara svårt att fysiskt besöka en hall men låt inte det stoppa dig. Oavsett var du befinner dig så kan vi hjälpa dig.


 

 
  Bild av CarPaykortet

CARPAYKORTET

KREDITKORTET FÖR ETT ENKELT BILÄGANDE

CarPaykortet är för dig som tycker om attraktiva erbjudanden precis lika mycket som du gillar att ha full koll på din ekonomi.

VÅRA ANLÄGGNINGAR

Utmärkt service är förutsättningslös. Den är konstant och den är till för att förutse behov, inte åtgärda dem i efterhand. Välkommen till en av våra tre anläggningar för att få reda på mer.