1. LEXUS x DUMMA MÄNNISKOR
LEXUS x PODCAST

VAD SÄGER SAKERNA DU HAR I DIN BIL OM DIG?

Just nu har vi på Lexus ett samarbete med den populära vetenskapspodden Dumma Människor med Lina Thomsgård och Björn Hedensjö. Tillsammans har vi spelat in ett specialavsnitt inspirerat av det populärkulturella konceptet “What’s in my bag” men vinklat mot bilvärlden – “What’s in your car?”. Målet var att ta reda på vad personerna bakom några av Sveriges största poddar har i sina bilar, och vad de sakerna berättar om dem som personer. Samt vilken LBX atmosfär som passar dem bäst.

DIN PERSONLIGHET AVGÖR
VILKEN LBX SOM PASSAR DIG BÄST

För första gången någonsin lanserar vi en bilmodell som har fyra helt olika personligheter, eller som vi kallar det – Atmosfärer. Våra sofistikerade och dynamiska atmosfärer är individuella i både estetik och anda och tilltalar såväl olika stilar som livsstilar. Det gör det enklare att välja den LBX som passar din personlighet perfekt. De olika atmosfärerna är ELEGANT, EMOTION, RELAX och COOL och frågan är nu vilken atmosfär som passar våra olika podcasters bäst?

Så här gick det till

Det Dumma Människor fick göra i sitt specialavsnitt var att lyssna på vittnessmål från tre andra stora poddar: Tabberaset, Inga Beiga Morsor och Våra sanningar. Varje enskild poddare har nämligen berättat vilka saker de tar med sig i sina bilar. Lina och Björn har sedan undersökt poddarnas saker och därefter tilldelat varje poddare en av nya Lexus LBX fyra olika atmosfärer. Klicka på videon och ta reda på om det är en ELEGANT, EMOTION, RELAX eller COOL som passar var och en av våra poddare bäst.  

 • DET HÄR ÄR PODCASTEN 

  DUMMA MÄNNISKOR

  Dumma Människor är Sveriges största (och ärligt talat roligaste) vetenskapspodd. Om vi är så rationella och smarta som vi tror – varför beter vi oss då så omänskligt korkat? Lina Thomsgård och psykologen Björn Hedensjö undersöker mänskligt beteende och ger dig oslagbara livstips. Hur blir man en bättre partner, vän, anställd, chef och människa?

  SÅ GICK INSPELNINGEN TILL
  – BAKOM KULISSERNA

  När Dumma Människor spelade in sitt specialavsnitt satt de i Lexus LBX och självklart filmade vi även hela avsnittet.

MÖT VÅRA TRE PODDARE SOM ALLA
HAR BLIVIT UNDERSÖKTA AV DUMMA MÄNNISKOR

Möt alla tre poddare som vi har samarbetat med för att analysera hur svårt eller lätt det är att välja en Lexus LBX som passar just dig.


 • INGA BEIGA MORSOR

  Varje torsdag bjuder Ellinor Löfgren och Melina Criborn på alltifrån deras vardag om perfekta Instagramflöden till ofiltrerade sanningar om livet i stort. För livet tar ju inte slut trots att man fått barn och är en morsa.


   


 • VÅRA SANNINGAR MED VIVI & CARIN

  Våra Sanningar med Vivi & Carin är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor, mycket humor och utan filter dissekerar Carin da Silva och Vivi Wallin vardagens utmaningar och glädjeämnen. Det är högt och lågt, skratt och gråt. Allt i en härlig och ologisk blandning. Precis som livet!


 • TABBERASET

  Tabberaset med Frida Lund och Klara Doktorow. En podd om livet, maten och vinet.