1. New Cars
  2. LM
  3. Reliability & Warranty

LM Luxury

MPV 5-d

Lexus LM
Från
1 695 000 kr
7.2 l/100 km
163 g/km
AWD
2,5 VVT-i Lexus Hybrid Drive
Lexus LM
Sonic White (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

GARANTI

TILLVERKARENS GARANTI

Från affärsresor i sista minuten till avslappnande weekendresor; Lexus tillverkargaranti ser till att varje resa går smidigt. Med 100 000 km täckning för mekaniska fel och fem års garanti för både hybridkomponenter och batteri, ger vår standardgaranti ett komplett skydd och  pålitlighet under varje resa.

UTÖKAD GARANTI

Få en förstklassig ägarupplevelse under hela fordonets livstid genom vår utökade garanti. Den fungerar så här: När din standardgaranti börjar gå ut får du en förlängd garantiplan som är skräddarsydd för dig och din Lexus.

VÄGASSISTANS

Vi vet att allt kan hända ute på vägen och om du mot förmodan skulle behöva hjälp finns alltid vårt europeiska assistansprogram där för dig, exakt när du behöver det som mest.  Du kan därför känna dig helt trygg med att vi alltid kommer att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig på plats och sedan transportera dig till din slutdestination. Vi och vår samarbetspartner Euro Assistance 24 finns där för dig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 52 veckor om året.

REPARATIONER

Vi är kända för vår exklusivitet, kvalitet och tillförlitlighet. Och vår service är inget undantag.

Vi erbjuder ett komplett utbud av reparationer som är noggrant anpassade för din Lexus. Vi tar hand om allt från lagning av mindre bucklor till mer omfattande reparationer och säkerställer alltid att din Lexus blir så nära ny den kan komma. Våra utbildade tekniker reparerar din bil – snabbt, professionellt och med dedikerad expertis och använder alltid enbart Lexus originaldelar.