1. New Cars
  2. LM
  3. Overview

LM Luxury

MPV 5-d

Lexus LM
Från
1 695 000 kr
7.2 l/100 km
163 g/km
AWD
2,5 VVT-i Lexus Hybrid Drive
Lexus LM
Sonic White (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

De bästa egenskaperna

BOLD LEXUS FACE

När du närmar dig LM möts du av en djärv grill tillsammans med skarpa trippel-LED-strålkastare. På sidorna framhäver de svarta stolparna de diskreta fönstren samtidigt som du direkt får en känsla av den generösa rymd som LM erbjuder. Den långa hjulbasen och de 19” smidda lättmetallfälgarna ger LM ett extra dynamiskt utseende. Skulle man föredra en ännu lägre bullernivå kan man även välja de mindre 17”-fälgarna. Lexus signaturljus i LED skapar en karakteristisk linje över bagageluckan och det nya LEXUS-märket markerar LM:s futuristiska närvaro ute på vägen. När du väljer Lexus LM finns det totalt fyra exteriöra färger att välja mellan. Sonic White, Sonic Titanium, Graphite Black och Sonic Agate. Alla förmedlar på sitt sätt bilens dignitet. Vänster och höger glastak finns även tillgängliga vilket skapar en ännu luftigare känsla när du sitter i baksätet.

4 EXKLUSIVA SÄTEN

Den 4-sitsiga versionen av Lexus LM fungerar precis lika bra som ditt andra vardagsrum, tack vare sin unika luftiga loungekänsla. Samtidigt är den lika praktisk som ett fullutrustat kontor – på fyra hjul. De handsydda skinnsätena har armstöd med inbyggda paneler med touchfunktion och nackstöden är elegant präglade med en Lexus-logo. Baksätena erbjuder smart refresh-teknik och har även läslampor samt fällbara bord. De ventilerade/uppvärmda sätena finns både i förarsätet och på mittenraden. Dörrarna är utrustade med solskydd vilket ger komfort och hög integritet. Föraren kan även använda kontrollpanelen i taket för att manövrera skjutdörrarna och bakluckan vilket skapar ett extra sofistikerat välkomnande när gästerna närmar sig Lexus LM med sitt bagage.

4:e GENERATIONENS SJÄLVLADDANDE ELHYBRID-TEKNIK

LM 350h är en självladdande elhybrid som ger föraren komfort och självförtroende i alla körsituationer. Den får sin kraft från en 2,5-liters bensinmotor och elmotor(er) med 250 hk eller 184 kW. Det gör att den accelererar från 0 – 100 km/h på 8,7 sekunder. LM har även ett CO2-utsläpp på 161-167 g/km* och en bränsleförbrukning på 7,0-7,4 l/100 km*. Och då elhybridsystemet laddas medan du kör, rullar eller bromsar in, kommer du alltid att ha en exceptionell bra elektrisk räckvidd att tillgå.

LM-galleriet

UTFORSKA I 360°

Fullskärm Stäng