1. New Cars
 2. All New LBX
LEXUS

LBX

EN EXTRAORDINÄR VARDAG

Den helt nya självladdande elhybriden LBX, kombinerar prestanda och smidighet med enkelhet och effektivitet vilket tar vardagskörning till en ny nivå. Men LBX stannar inte där. Den omdefinierar även din syn på vad exklusivitet är genom att vara en elegant kompakt SUV som inte kompromissar på prestanda eller design. Den är helt enkelt allt annat än vanlig.

Lexus LBX driving in a town

VÅR HELT NYA SJÄLVLADDANDE ELHYBRID LBX

Lexus LBX är unik i sitt slag genom att vara den mest kompakta Lexus-modellen hittills samtidigt som känslan av en riktigt stor SUV är starkt närvarande. Den drivs av den senaste generationen av vår självladdande elhybrid-teknik och valet mellan framhjulsdrift och fyrhjulsdrift ligger självklart hos dig.

 • KAROSSTYP
  KOMPAKT SUV
 • PRIS FRÅN
  346 600 KR
 • SÄTEN
  5
 • UTRUSTNINGSNIVÅER
  5

SYNA LBX I SÖMMARNA

EN NY STIL 

Upptäck LBX unika stil och se interiör- och exteriörbilder i galleriet.

BANBRYTANDE PERFEKTION

Utforska LBX extraordinära uppkopplade tjänster, multimediaanläggning och banbrytande säkerhetsfunktioner. 

EN LADDAD UPPLEVELSE

Ta reda på mer om hur LBX, tack vare sin höga prestanda, skänker välbefinnande genom den höga komforten. 

BÖRJA DIN LBX-RESA

Så, vad händer härnäst? Anmäl dig till LBX-nyhetsbrevet eller titta närmare på prislistan för att se vilken version av LBX som passar dig bäst.

EN NY LOOK FÖR LEXUS

EN NY ERA AV DESIGN

Omtänksam. Omdefinierad. Banbrytande. Med förnyade signaturfunktioner och en djärv ny designidentitet tar den extraordinära Lexus LBX med oss in i en ny era.

DJÄRV NY DESIGN

ALLT ANNAT ÄN VANLIG

Här samsas slående designuppdateringar som den ramlösa spindelgrillen, omvända L-formade strålkastare och stora 18” lättmetallfälgar med Bi-tone-lack. LBX trotsar helt enkelt Lexus traditioner och visar upp en ny premiumdesign på en imponerande avkopplande känsla.

EXTRAORDINÄR EXTERIÖR

LITEN SUV. STOR KARAKTÄR.

Vem har sagt att en liten SUV inte kan göra ett stort intryck? Med samma närvaro och kraft som en fullskalig SUV har våra hantverksmästare, Takumi, skapat en klassisk Lexus i en mer blygsam storlek.

INDIVIDUELL FRÅN INSIDAN TILL UTSIDAN

SYNAD I SÖMMARNA

Upptäck vilken stil som passar dig bäst genom en rad olika färg- och strukturalternativ, inklusive vegansk interiör. Våra hantverksmästare Takumi har nämligen sett till att varje detalj är utsökt – från minsta söm till eleganta dörrlister.

FÅR ELEGANS ATT KÄNNAS PERSONLIGT

EN TRYGG FAMN VÄNTAR

När du kliver in i den breda Tazuna-inspirerade kupén känner du en hög nivå av omtanke och komfort. Den är utformad för att ge föraren bättre kontroll och ett generösare sikt framåt samtidigt som kupébelysningen erbjuder 64 olika färgalternativ.

UPPTÄCK DE UNIKA ALTERNATIVEN

UTFORSKA LBX OLIKA ATMOSFÄRER

Lexus LBX är långt från endimensionell. Den är skapad för att passa en rad unika livsstilar och personligheter och finns därför i en mängd olika versioner. Var och en med varierande exteriörfärger och interiörstilar. I LBX extraordinära värld kallas de olika utrustningsnivåerna för för atmosfärer. Så frågan är nu vilken Atmosfär som passar dig bäst?

BANBRYTANDE PERFEKTION

TEKNIK MED DIG I CENTRUM

När du sätter dig i nya LBX märker du snabbt att elegansen går långt bortom de otroligt bekväma sätena. LBX erbjuder en mängd funktioner och ny teknik som egentligen inte borde finnas i en kompakt SUV. Anledningen är att vi vägrade kompromissa med den exklusiva känslan som varje Lexus erbjuder. Detta genom att ladda LBX med ett avancerat säkerhetssystem, uppkopplade tjänster och ett sylvasst multimediasystem.

INTUITIV POSITIONERING

AKTUELL INFORMATION

När vi byggde Lexus LBX använde vi oss av vårt Tazuna-koncept. Det är utformat efter förarens behov och ger därmed total kontroll över hela resan. Vindrutedisplayen projicerar aktuell informationen rakt upp på vindrutan samtidigt som instrumentdisplayen anpassas efter körläget.

LEXUS LINK+

EN SAMLING SMARTA LÖSNINGAR

Via appen Lexus Link+ kan du enkelt känna dig uppkopplad och den ger dig extra mycket kontroll över bilens funktioner. Via appen kan du ställa in klimatet i förväg. Appen har även en ny digital och delbar nyckel och du kan dessutom parkera bilen via appen.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

SÄKERHETEN KOMMER FÖRST

Den 3:e generationen av Lexus Safety System+ hjälper dig att Proaktiv körassistans ingriper och kan förhindra kollisioner medan den prisbelönta Safe Exit Assist hindrar dörrar från att öppnas när ett annat fordon närmar sig bakifrån. Filhållningsassistans och 360°-vy ingår.

PREMIUMLJUD FRÅN MARK LEVINSON

OMGIVEN AV LJUD I VÄRLDSKLASS

När vi byggde LBX samarbetade vi med vår exklusiva ljudpartner Mark Levinson. De totalt 13 optimalt placerade högtalarna, med aktiv brusreducering och en integrerad subwoofer, gör att upplevelsen är något utöver det vanliga.

LBX 360 EXPERIENCE

TA EN VIRTUELL RUNDTUR

Are you ready for a closer look at the LBX? Take a virtual tour of the LBX exterior and interior with our 360 Experience and configure an LBX atmosphere that’s authentic to you before reserving online.

BERIKAR DIN UPPLEVELSE BAKOM RATTEN

EN NY NIVÅ AV KÖRGLÄDJE

LBX är lika bra vän med storstädernas hektiska trafik som lugnet på slingrande landsvägar. Känn mer kontroll i din vardagskörning med en lika smidig som responsiv prestanda. Varje förare känner sig sömlöst sammankopplad med bilen tack vare djupa säten, oöverträffad sikt framåt och unika funktioner som ger hög komfort.

LEXUS SJÄLVLADDANDE ELHYBRID

EXTRA BEKVÄM

LBX kombinerar en lika låg som beväm körställning med en banbrytande ny generation av den kompromisslösa självladdande elhybrid-tekniken. Tack vare silkeslen prestanda och vetskapen om att bilen laddas medan man kör, kan varje förare känna sig extra trygg och bekväm bakom ratten.

FÖRBÄTTRAD FYRHJULSDRIFT

KÄNN DET STABILA LUGNET

Pålitlig. Säker. Högt självförtroende. Vår fyrhjulsdrift E-FOUR (tillval) lägger mer kraft på bakhjulen vilket bibehåller stabiliteten när du drar iväg, svänger eller kör på vägar med svårt grepp. Bakhjulen styrs via en elmotor vilket ger optimal hantering och prestanda.

CENTRERAD RUNT DIG

KOMFORT I VARJE HÖRN

Inne i LBX finns en hög känsla av välbefinnande. Det ljuddämpande premiumfodret gör att du kan sätta dig ännu bekvämare tillrätta i de exklusiva, låga sätena. Samtidigt hålls hud och hår återfuktade under hela färden tack vare nanoe™ X-teknik som håller bakterier på avstånd.

DU OCH DIN NYA LBX

BÖRJA DIN LBX-RESA

Du verkar vara redo att ta nästa steg i din LBX-resa. Tveka inte att fråga oss om du vill ta del av de senaste nyheterna, lära dig mer om våra finansieringsalternativ eller boka din LBX online.