1. Discover Lexus
  2. Invigning av den 79:e internationella filmfestivalen i Venedig
NYHETER

LEXUS DELAR RÖDA MATTAN MED FILMSTJÄRNOR

Lexus spelade huvudrollen under invigningen av filmfestivalen i Venedig - La Biennale di Venezia.

För sjätte året i rad är Lexus festivalens officiella bil. Och helt nya RX var den stora stjärnan då den hade italiensk premiär på festivalen.

Vid sidan av RX användes även NX, ES och helt elektriska UX300e. Dessa körde stjärnor som Julianne Moore, Regé-Jean Page, Rocio Morales, Catherine Deneuve och Tessa Thompson till invigningsgalan. För att ge den redan glamorösa festivalen ytterligare stjärnglans, kunde besökarna även beundra Lexus mångfaldigt prisbelönta cabriolet LC.

Oförglömliga ögonblick – på bioduken och i förarsätet

Lexus fortsatta stöd för festivalen speglar de värderingar som delas mellan filmvärldarna och Lexus. Båda har länge inspirerats av viljan att vidga människors vyer genom resor, tid och nya upplevelser. Precis som bio är ett unikt medium för att skapa oförglömliga ögonblick, så arbetar även Lexus för att leverera spänning genom sitt innovativa och banbrytande arbete.

"Vi är glada och stolta över att återvända till Venedig och har äran att visa upp de värderingar som utmärker vårt varumärke", säger Maurizio Perinetti, Direktör för Lexus Italien. "Det här är en prestigefylld och högprofilerad scen för premiären av helt nya RX, en av våra mest ikoniska modeller. Vi hoppas att festivalen och publiken kommer att känna igen och uppskatta designen, kvaliteten, tekniken och det miljöfokus som vi har investerat i nya RX och skapandet av ännu en fantastisk Lexusupplevelse.”