HELT NYA LEXUS UX

MÖT NYA HORISONTER

Med en djärv SUV-inspirerad design är nya Lexus UX helt unik i sin klass och kombinerar den rymliga och trygga känslan från en SUV med ett kompakt och dynamiskt yttre. En självladdande elhybrid med innovativ design som präglas av japanskt hantverk.

MÖT LEXUS UX

Från Lexus signaturgrill till den sportiga silhuetten och bakdelens kaxiga framtoning skiljer sig Lexus UX från mängden. Kupén, och dess breda vy över vägen framöver hämtar sin inspiration från det japanska arkitekturkonceptet Engawa, vars syfte är att sudda ut gränserna mellan inom- och utomhus. Resultatet för förare och passagerare är en kupé som känns lika lyxig och öppen som den är säker och komfortabel.

 • Specifikationer
  Dimensioner
  Elhybridteknik
  8.7
  Acceleration 0-100 km/h
  177
  Toppfart (km/h)
  178
  Max. effekt (hk)
  UX Side Dimensions

  Längd (mm) 4495

  Höjd (mm) 1540

  Bredd (mm) 1840

  UX Front Dimensions

  KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

  Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

  INGA SLADDAR

  Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus UX är utrustad med innovativ teknologi som gör att vår minsta SUV laddar sig själv medan du kör.

  INGA UTSLÄPP

  När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

SOLUPPGÅNG TILL SOLUPPGÅNG

24 TIMMAR I STADEN MED LEXUS UX

Upptäck varför UX är den perfekta bilen att utforska staden tillsammans med genom vår interaktiva klocka.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus UX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

UX 250h FWD Premium / Madder Red


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

LIKA KOMPAKT SOM SÄKER

Med klassens bästa skydd för oskyddade trafikanter och imponerande bra krockskydd för såväl vuxna som barn belönas nya Lexus UX med fem av fem stjärnor av Euro NCAP.

Nya Lexus UX har belönats med maximala fem stjärnor av den europeiska säkerhetsorganisationen Euro NCAP för sitt krockskydd. Testerna visar att nya UX är en av de säkraste bilarna i klassen för såväl förare som passagerare (96 % för vuxna och 85 % för barn), vilket är några av de högsta poängen någonsin enligt det nya tuffare testförfarandet. Dessutom erbjuder nya UX klassens bästa skydd till oskyddade trafikanter tack vare nödbromssystemet Automated Emergency Braking.

UPPTÄCK UX

 • UPPTÄCK UX

  Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

>