lexus ux hero

HELT NYA LEXUS UX

MÖT NYA HORISONTER

Med en djärv SUV-inspirerad design är nya Lexus UX helt unik i sin klass och kombinerar den rymliga och trygga känslan från en SUV med ett kompakt och dynamiskt yttre. En självladdande elhybrid med innovativ design som präglas av japanskt hantverk.

MÖT LEXUS UX

Från Lexus signaturgrill till den sportiga silhuetten och bakdelens kaxiga framtoning skiljer sig Lexus UX från mängden. Kupén, och dess breda vy över vägen framöver hämtar sin inspiration från det japanska arkitekturkonceptet Engawa, vars syfte är att sudda ut gränserna mellan inom- och utomhus. Resultatet för förare och passagerare är en kupé som känns lika lyxig och öppen som den är säker och komfortabel.

 • Specifikationer
  Dimensioner
  Elhybridteknik
  8.7
  Acceleration 0-100 km/h
  177
  Toppfart (km/h)
  178
  Max. effekt (hk)
  UX Side Dimensions

  Längd (mm) 4495

  Höjd (mm) 1540

  Bredd (mm) 1840

  UX Front Dimensions

  KOSTNADSFRI ELHYBRIDHÄLSOKONTROLL

  Det ingår en kostnadsfri elhybridhälsokontroll, som innefattar elmotorn och elgeneratorn, i samband med en vanlig Lexus Service.

  INGA SLADDAR

  Du behöver inte använda en sladd när du ska ladda batteriet. Lexus UX är utrustad med innovativ teknologi som gör att vår minsta SUV laddar sig själv medan du kör.

  INGA UTSLÄPP

  När du kör på enbart el har din Lexus en utsläppsnivå som är lika med noll.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

ELHYBRIDEN SOM LADDAR SIG SJÄLV

På Lexus har vi elhybrider som laddar sig själva vilket innebär att de aldrig behöver laddas med sladd. Det innebär att Lexus självladdande elhybrider kan köra upp till 50% på enbart el. Inte bara när du kör utan även när du bromsar in.

UX 250h AWD baac1533-ae4f-4530-8542-81fd17c30bf9

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort Premium F SPORT F SPORT S Luxury
178
Max. effekt (hk)
177
Toppfart (km/h)
8.7
Acceleration 0-100 km/h

 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

LIKA KOMPAKT SOM SÄKER

Med klassens bästa skydd för oskyddade trafikanter och imponerande bra krockskydd för såväl vuxna som barn belönas nya Lexus UX med fem av fem stjärnor av Euro NCAP.

Nya Lexus UX har belönats med maximala fem stjärnor av den europeiska säkerhetsorganisationen Euro NCAP för sitt krockskydd. Testerna visar att nya UX är en av de säkraste bilarna i klassen för såväl förare som passagerare (96 % för vuxna och 85 % för barn), vilket är några av de högsta poängen någonsin enligt det nya tuffare testförfarandet. Dessutom erbjuder nya UX klassens bästa skydd till oskyddade trafikanter tack vare nödbromssystemet Automated Emergency Braking.

UPPTÄCK UX

 • UPPTÄCK UX

  Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

UNDERLÄTTA MED UPPKOPPLING

Med appen Lexus Link har du bättre koll på din Lexus vilket gör livet lite enklare.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

UPPTÄCK LEXUS UX CONNECTED SERVICES

SINNESRO

PLANERA DIN RESA


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

LEXUS LINK

KOPPLA UPP DIG MOT FRAMTIDEN

Förvandla din Lexus till en uppkopplad bil. Appen Lexus Link erbjuder nämligen tillgång till en serie tjänster som navigering, reseplanering och påminnelser om när det är dags för nästa service.


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NYA HORISONTER

UX AUGMENTED REALITY APP

Genom vår AR-app kan du upptäcka Lexus UX exteriör och interiör ur alla vinklar och i naturlig skala. Ladda ner appen och testa själv.

FLER LEXUS-MODELLER