HELT NYA LEXUS UX

EN STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN

Med en djärv SUV-inspirerad design är nya Lexus UX helt unik i sin klass och kombinerar den rymliga och trygga känslan från en SUV med ett kompakt och dynamiskt yttre.

MÖT LEXUS UX

Från Lexus signaturgrill till den sportiga silhuetten och bakdelens kaxiga framtoning skiljer sig Lexus UX från mängden. Kupén, och dess breda vy över vägen framöver hämtar sin inspiration från det japanska arkitekturkonceptet Engawa, vars syfte är att sudda ut gränserna mellan inom- och utomhus. Resultatet för förare och passagerare är en kupé som känns lika lyxig och öppen som den är säker och komfortabel.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Körupplevelsen i fokus

  Lexus UX har en stabil plattform och en låg tyngdpunkt vilket gör att körupplevelsen ligger närmare en sportsedan än en SUV. Upplevelsen förstärks med unika innovativa aerodynamiska skärmbreddare och baklyktorna som effektivt stabiliserar UX vid höga hastigheter och hård vind.

  Läs mer om UX unika körupplevelse

 • Förstklassigt hantverk

  Våra hantverksmästare har skapat en lika elegant som unik miljö inuti Lexus UX genom att uteslutande använda material som håller högsta möjliga kvalitet. Exempelvis har den mjuka skinnklädseln ett perforerat mönster och inspireras även av traditionella Sashiko-sömmar.

  Läs mer om det förtklassiga hantverket

 • Innovativ teknologi

  Den 10,3" stora multimediaskärmen kan med hjälp av fyra aktiva videokameror sända en livesekvens i 360-format som ger föraren en klar bild över området runt Lexus UX, i fågelperspektiv. Dessutom är Lexus UX utustad med en Qi-kompatibel trådlös laddare som alltid är redo att ladda din smartphone utan att du behöver använda sladd.

  Läs mer om Lexus innovativa teknologi

 • Förbättrad säkerhet

  Med nya Lexus Safety System + är Lexus UX utrustad med ett av de mest effektiva säkerhetssystemen hitintills. Här ingår nämligen allt från ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfilsvarning, Linjeavkännare, Aktivt helljussystem och Aktiv farthållare till Vägskyltsigenkänning.

  Läs mer om Lexus förbättrade säkerhet

 • F SPORT-design

  Om du söker en mer adrenalinfylld upplevelse bakom ratten är det UX F SPORT eller F SPORT S du ska välja. Med växelväljare och ratt i perforerat skinn har vår mindre SUV en sportig karaktär medan en signaturgrill som sömlöst smälter samman med stötfångaren och gör att Lexus UX F SPORT-design är i en klass för sig.

  Läs mer om F SPORT-design

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus UX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Configure your car

Klicka för att rotera

UX 250h FWD Premium / Black


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NYA HORISONTER

UX AUGMENTED REALITY APP

Genom vår AR-app kan du upptäcka Lexus UX exteriör och interiör ur alla vinklar och i naturlig skala. Ladda ner appen och testa själv.

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

UX 250h FWD Comfort

REDO ATT SÖKA NYA VÄGAR

UX 250h BUSINESS

Vårt skräddarsydda tjänstebilsalternativ, Lexus UX 250h Business är utrustad med fjärde generationens självladdande elhybrid-teknik och kan köra upp till 115 km/h på enbart el. Med de många innovativa säkerhetssystemen samt den låga tyngdpunkten erbjuder Lexus UX en responsiv och trygg körupplevelse. Under 7,5 basbelopp.

 • Pris: 339 900 kr
 • Förmånsvärde från: 1 776 kr/mån*
 • Leasingavgift från: 2 045 kr/mån*
 • Business Lease från: 4 587 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

UPPTÄCK UX

UPPTÄCK UX

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

Next steps

FLER LEXUS-MODELLER