MÖT LEXUS UX

Från Lexus signaturgrill till den sportiga silhuetten och bakdelens kaxiga framtoning skiljer sig Lexus UX från mängden. Kupén, och dess breda vy över vägen framöver hämtar sin inspiration från det japanska arkitekturkonceptet Engawa, vars syfte är att sudda ut gränserna mellan inom- och utomhus. Resultatet för förare och passagerare är en kupé som känns lika lyxig och öppen som den är säker och komfortabel.

LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

ELHYBRIDEN SOM LADDAR SIG SJÄLV

På Lexus har vi elhybrider som laddar sig själva vilket innebär att de aldrig behöver laddas med sladd. Det innebär att Lexus självladdande elhybrider kan köra upp till 50% på enbart el. Inte bara när du kör utan även när du bromsar in.

UX 250h AWD baac1533-ae4f-4530-8542-81fd17c30bf9

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort Comfort Sport Edition Premium F SPORT F SPORT S Luxury
177
Toppfart (km/h)
8.7
Acceleration 0-100 km/h
178
Max. effekt (hk)
    ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

LIKA KOMPAKT SOM SÄKER

Med klassens bästa skydd för oskyddade trafikanter och imponerande bra krockskydd för såväl vuxna som barn belönas nya Lexus UX med fem av fem stjärnor av Euro NCAP.

Nya Lexus UX har belönats med maximala fem stjärnor av den europeiska säkerhetsorganisationen Euro NCAP för sitt krockskydd. Testerna visar att nya UX är en av de säkraste bilarna i klassen för såväl förare som passagerare (96 % för vuxna och 85 % för barn), vilket är några av de högsta poängen någonsin enligt det nya tuffare testförfarandet. Dessutom erbjuder nya UX klassens bästa skydd till oskyddade trafikanter tack vare nödbromssystemet Automated Emergency Braking.

UPPTÄCK UX

 • UPPTÄCK UX

  Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

UNDERLÄTTA MED UPPKOPPLING

Med appen Lexus Link har du bättre koll på din Lexus vilket gör livet lite enklare.

    2019 lexus connected services bg cover

UPPTÄCK LEXUS UX CONNECTED SERVICES

SINNESRO

PLANERA DIN RESA

AKTUELLA KAMPANJER

    Vit Lexus UX 250h F SPORT 2019

KAMPANJERBJUDANDE

UX 250h COMFORT SPORT EDITION

Nya Lexus UX Comfort Sport Edition presenterar designhöjdpunkter som 18" lättmetallfälgar med svart legering, en helt svart signaturgrill, svarta ytterbackspeglar och svart takreling som ger bilen en distinkt sportig look.

 • Kampanjpris 369 900 kr
 • Ord. pris 413 600 kr
 • Privatleasing från 3 998 kr / månad
För mer info se separat produktblad.

Finansiering via Lexus Financial Services: Exempel med Lexus Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (12,50 kr/mil inkl. moms) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Erbjudandet giltigt t o m 31 december 2021. Bränsleförbrukning WLTP bl. körning l/100 km: 5,5–5,9. CO2 124–134 g/km. Bilen på bilden är extrautrustad.

Visa mer Dölj

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

UX 250h FWD Comfort

REDO ATT SÖKA NYA VÄGAR

UX 250h BUSINESS

Vårt skräddarsydda tjänstebilsalternativ, Lexus UX 250h Business är utrustad med fjärde generationens självladdande elhybrid-teknik och kan köra upp till 115 km/h på enbart el. Med de många innovativa säkerhetssystemen samt den låga tyngdpunkten erbjuder Lexus UX en responsiv och trygg körupplevelse.

 • Lexus UX 250h Business
 • Pris: 357 300 kr
 • Förmånsvärde från: 2 856 kr / mån*
 • Leasingavgift från: 2 695 kr / mån*
 • Business Lease från: 3 970 kr / mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

    LEX NXH MY22 0003

KÄNN MER I VARJE ÖGONBLICK

PRENUMERERA PÅ VÅRT EXKLUSIVA NYHETSBREV OM NYA NX

Nya NX är designad för en ny tid där känslan bakom ratten har förstärkts, i varje ögonblick. Djärv design samsas med banbrytande prestanda tack vare klassledande laddhybrid-teknik som erbjuder en utsläppsnivå som är lika med noll vid låga hastigheter.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

FLER LEXUS-MODELLER