HELT NYA LEXUS UX

MÖT NYA HORISONTER

Med en djärv SUV-inspirerad design är nya Lexus UX helt unik i sin klass och kombinerar den rymliga och trygga känslan från en SUV med ett kompakt och dynamiskt yttre. En självladdande elhybrid med innovativ design som präglas av japanskt hantverk.

MÖT LEXUS UX

Från Lexus signaturgrill till den sportiga silhuetten och bakdelens kaxiga framtoning skiljer sig Lexus UX från mängden. Kupén, och dess breda vy över vägen framöver hämtar sin inspiration från det japanska arkitekturkonceptet Engawa, vars syfte är att sudda ut gränserna mellan inom- och utomhus. Resultatet för förare och passagerare är en kupé som känns lika lyxig och öppen som den är säker och komfortabel.

 • 
 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
  • Körupplevelsen i fokus

   Lexus UX har en stabil plattform och en låg tyngdpunkt vilket gör att körupplevelsen ligger närmare en sportsedan än en SUV. Upplevelsen förstärks med unika innovativa aerodynamiska skärmbreddare och baklyktorna som effektivt stabiliserar UX vid höga hastigheter och hård vind.

  • Förstklassigt hantverk

   Våra hantverksmästare har skapat en lika elegant som unik miljö inuti Lexus UX genom att uteslutande använda material som håller högsta möjliga kvalitet. Exempelvis har den mjuka skinnklädseln ett perforerat mönster och inspireras även av traditionella Sashiko-sömmar.

  • Förbättrad prestanda

   UX drivs av den fjärde generationens självladdande elhybridteknik som kombinerar klassledande bränsleeffektivitet med dynamisk prestanda.

  • Innovativ teknologi

   Den 10,3" stora multimediaskärmen kan med hjälp av fyra aktiva videokameror sända en livesekvens i 360-format som ger föraren en klar bild över området runt Lexus UX, i fågelperspektiv. Dessutom är Lexus UX utustad med en Qi-kompatibel trådlös laddare som alltid är redo att ladda din smartphone utan att du behöver använda sladd.

  • Förbättrad säkerhet

   Med nya Lexus Safety System + är Lexus UX utrustad med ett av de mest effektiva säkerhetssystemen hitintills. Här ingår nämligen allt från ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfilsvarning, Linjeavkännare, Aktivt helljussystem och Aktiv farthållare till Vägskyltsigenkänning.

  • F SPORT-design

   Om du söker en mer adrenalinfylld upplevelse bakom ratten är det UX F SPORT eller F SPORT S du ska välja. Med växelväljare och ratt i perforerat skinn har vår mindre SUV en sportig karaktär medan en signaturgrill som sömlöst smälter samman med stötfångaren och gör att Lexus UX F SPORT-design är i en klass för sig.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

SOLUPPGÅNG TILL SOLUPPGÅNG

24 TIMMAR I STADEN MED LEXUS UX

Upptäck varför UX är den perfekta bilen att utforska staden tillsammans med genom vår interaktiva klocka.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus UX helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

UX 250h FWD Premium / Black

LEXUS IN BUSINESS

Om den perfekta tjänstebilen är den som gör såväl förare som ekonomiansvarig glada och nöjda så har vi nog just det: Den perfekta tjänstebilen.

UX 250h FWD Comfort

REDO ATT SÖKA NYA VÄGAR

UX 250h BUSINESS

Vårt skräddarsydda tjänstebilsalternativ, Lexus UX 250h Business är utrustad med fjärde generationens självladdande elhybrid-teknik och kan köra upp till 115 km/h på enbart el. Med de många innovativa säkerhetssystemen samt den låga tyngdpunkten erbjuder Lexus UX en responsiv och trygg körupplevelse. Under 7,5 basbelopp.

 • Pris: 355 700 kr
 • Förmånsvärde från: 1 776 kr/mån*
 • Leasingavgift från: 2 140 kr/mån*
 • Business Lease från: 3 713 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

LIKA KOMPAKT SOM SÄKER

Med klassens bästa skydd för oskyddade trafikanter och imponerande bra krockskydd för såväl vuxna som barn belönas nya Lexus UX med fem av fem stjärnor av Euro NCAP.

Nya Lexus UX har belönats med maximala fem stjärnor av den europeiska säkerhetsorganisationen Euro NCAP för sitt krockskydd. Testerna visar att nya UX är en av de säkraste bilarna i klassen för såväl förare som passagerare (96 % för vuxna och 85 % för barn), vilket är några av de högsta poängen någonsin enligt det nya tuffare testförfarandet. Dessutom erbjuder nya UX klassens bästa skydd till oskyddade trafikanter tack vare nödbromssystemet Automated Emergency Braking.

UPPTÄCK UX

UPPTÄCK UX

Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

UNDERLÄTTA MED UPPKOPPLING

Med appen Lexus Link har du bättre koll på din Lexus vilket gör livet lite enklare.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

UPPTÄCK LEXUS UX CONNECTED SERVICES

SINNESRO

PLANERA DIN RESA


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NYA HORISONTER

UX AUGMENTED REALITY APP

Genom vår AR-app kan du upptäcka Lexus UX exteriör och interiör ur alla vinklar och i naturlig skala. Ladda ner appen och testa själv.

FLER LEXUS-MODELLER