LÄR KÄNNA LEXUS FÖRSTA ELBIL

Tryck på startknappen och greppa den omsorgsfullt designade ratten – du märker direkt att Lexus första elbil UX 300e har en unik karaktär. Ta en tur och njut av den direkta och jämna accelerationen och hur självsäkert den tar varje kurva. Den djärva SUV-designen drar till sig alla blickar, och under huven sitter en avancerad elmotor på 204 hk med ett omedelbart vridmoment på 300 Nm.

Tack vare traditionellt japanskt hantverk och 15 års erfarenhet av elektrifiering i premiumsegmentet har vi nu lyckats skapa en ny typ av elbil. En Lexus. Köp den online eller hos din närmaste återförsäljare redan idag!

FOKUS PÅ DIN UPPLEVELSE

Oavsett om du kör på slingrande landsvägar eller i stadstrafik är nya UX 300e en ren njutning. Den är otroligt rapp och har fantastiska köregenskaper, främst tack vare en låg tyngdpunkt och ett extra vridstyvt chassi.

UX 300e 99f53254-c210-433c-bbbd-0d0b9a2cbada

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Comfort Premium Luxury
7.5
Acceleration 0-100 km/h
204
Max. effekt (hk)

MÖT VÅR FÖRSTA ELBIL

Den helt elektriska Lexus UX 300e är utformad för att du ska känna mer, från det ögonblick du trycker på 'power' till dess att den snabba, mjuka accelerationen kickar in. Den noggrant utformade ljudisolerade kupén är centrum för en upplevelse där el driver allt från luftkonditionering och ljudanläggning till den avancerade elmotorn.

EXPERIENCE THE UX 300e

Bilen på bilden är extrautrustad.

    Parallax Image 1 Bold Crossover Design

DETALJER

DJÄRV SUV-DESIGN

Elbilen UX 300e är en mindre SUV med Lexus unika signaturgrill, skulpterade former och en sportig, coupéinspirerad profil. Varselljusen med Lexus karaktäristiska pilspets är placerade ovanför strålkastarna med trippla LED-enheter för att framhäva Lexus eleganta L-logotyp.

Läs mer om Lexus design

    Parallax Image 2 Takumi Craftsmanship

DETALJER

TAKUMI-HANTVERK I VÄRLDSKLASS

För att säkerställa samma fantastiska hantverk som Lexus är kända för tillverkas UX 300e på vår prisbelönta Kyushu-anläggning under uppsyn av våra Takumi-mästare. Här läggs stor omsorg vid varje liten detalj, från den vackra, handslipade lacken till monteringen av alla elektriska komponenter med kirurgisk precision.

Läs mer om Takumi-hantverk

    Parallax Image 3 Lexus Electrified

DETALJER

LEXUS ELECTRIFIED – EN NY KÖRUPPLEVELSE

Sätt dig bakom ratten och njut av en ny spännande körupplevelse från Lexus Electrified. Vår första elbil är perfekt finjusterad av Yoshiaki Ito, vår mest erfarna chefstestförare, och har fyra engagerande lägen för bromsåtervinning. Yoshiaki har inte lämnat något åt slumpen och har till och med hjälpt till att utforma bilens eleganta växelväljare.

Läs mer om Lexus Electrified

    Parallax Image 4 Reassuringly Electric

DETALJER

ELBIL MED EXTRA TRYGGHET

För optimal kontroll och maximal räckvidd övervakar batterisensorer spänningen och temperaturen i varje enskild battericell. Litiumjonbatteriet i UX 300e är dessutom försett med ett avancerat kyl- och värmesystem för problemfri drift och lång livslängd.

Läs mer om batteriteknologin i UX 300e

    Parallax Image 5 LSS

DETALJER

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Vart äventyret än för dig i din nya Lexus UX 300e känns det tryggt att veta att du kör en av de säkraste elbilar som någonsin byggts. Den är utrustad med vårt senaste säkerhetssystem Lexus Safety System + som hjälper dig att bevara avståndet till bilen framför, hålla rätt position i körfältet och undvika kollisioner med både bilar och fotgängare.

Läs mer om Lexus Safety System +

AKTUELLA KAMPANJER

    Vit Lexus UX 250h F SPORT 2019

ERBJUDANDE

UX 300e

Tack vare traditionellt japanskt hantverk och 15 års erfarenhet av elektrifiering i premiumsegmentet har vi nu lyckats skapa en ny typ av elbil. En Lexus. Köp den hos din närmaste återförsäljare redan idag!

 • Lanseringspris från 529 900 kr
 • Ord. pris från 579 900 kr
 • Klimatbonus ej inräknad i ovan priser
 • Privatleasing från 3 995 kr / månad
För fullständig prisinformation se separat prislista.
För fullständig utrustningsspecifikation se separat produktbroschyr.

Erbjudandet giltigt t o m 31 mars 2022 och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Lanseringspriset är ett rekommenderat cirkapris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Finansiering via Lexus Financial Services: exempel med Lexus Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde och tecknande av Lexus Bilförsäkring tillkommer. Övermil (12,50 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Klimatbonus är inkluderad i Privatleasing-kalkyl och betalas ej ut till slutkund. Om utbetalning av klimatbonus uteblir eller ändras påverkas månadskostnaden. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Med reservation för ev. prisändringar.
Energiförbrukning WLTP bl. körning kWh/100 km: 17,1–16,8. CO2: 0 g/km. Räckvidd km: 305–315. Körsträcka på el beroende på batteriladdning, utrustning och körförhållanden. Bilen på bilden är extrautrustad.

Visa mer Dölj

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE