LC

FRÅN KONCEPT TILL COUPÉ

LC – en exceptionell flaggskeppscoupé skapad för en ny era.

MÖT LC

Nya LC sätter föraren i centrum och har byggts från grunden för att svara på din individuella körstil. Vi har tagit den prisbelönta konceptbilen LF-LC och omsorgsfullt omvandlat den till en fantastisk produktionsbil. Faktum är att ett team på över 4 000 designers, ingenjörer och tekniker gemensamt har skapat en helt ny form av lyxcoupé från Lexus. En bil som med en 2+2-kupé kommer att få dig att häpna med sin sofistikerade, lyxiga, interiör och exceptionella körupplevelse.


 

 
  2017 lexus lc key features
 • Perfekt formad coupé

  Lexus spindelgrill skapar, tillsammans med unika strålkastare och den kompakta formen kring motorhuven, en låg tyngdpunkt. Sedd bakifrån är även coupéns taklinje sammankopplad med de breda hjulhusen vilket förstärker LC:s atletiska karaktär på ett djärvt sätt.

 • Två motoralternativ

  Med en 5,0-liters V8:a bensinmotor och 10-stegad automatisk sportväxellåda tar LC 500 med dig på en resa från 0 till 100 km/h på 4,7 sekunder. Väljer du LC 500h får du världens första Multi Stage Hybrid-system där en 3,5-liters V6-bensinmotor kombineras med en avancerad elmotor.

 • 5,0-liters V8

  Den handbyggda 5,0-liters motorn ger LC 500 en otrolig direkt respons och ett utsökt V8-ljud. En 10-stegad automatväxellåda levererar dessutom blixtsnabb växling genom ett intelligent system som väljer växel baserat på hur just din körstil är.

 • 3,5-liters V6 med Multi Stage Hybrid

  Drivlinan med Multi Stage Hybrid-system i LC 500h kombinerar en kraftfull 3,5-liters V6:a med en avancerad elmotor. Resultatet är i ökad gasrespons och fantastisk prestanda. Allt utan att gå miste om den komfort och effektivitet som du kan förvänta dig av en hybrid från Lexus.

 • Lättviktsteknologi

  Som grund i LC:s stabila konstruktion används slitstarkt stål. LC:s konstruktion är dessutom uppbyggd med kolfiber. Ett material som passar perfekt i takkonstruktionen och dörrkarmarna på grund av att det är lika lätt som starkt. För att hålla ner vikten ytterligare är dörrpaneler, instegslister och motorhuven tillverkade i lättviktsaluminium.

 • Förarfokuserad kupé

  Den förarfokuserade kupéns utformning bjuder in till fantastisk körglädje. Främst genom att reglage som till exempel körlägesväljaren är placerade exakt där du förväntar dig att de ska sitta.

UTFORSKA LACKALTERNATIV

Anpassa Lexus LC helt efter dina egna önskemål, experimentera med våra många lackalternativ eller gå vidare till att utforska dess egenskaper och se fler bilder.

Klicka för att rotera

LC 500h LUXURY / Black

>