LC

ELEGANT KUPÉ

LC är en ny elegant flaggskeppskupé som är designad för en modig ny era inom Lexus.

 • LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

  ELHYBRIDEN SOM KAN LÄSA DINA TANKAR

  Multi Stage Hybrid-teknologin använder sig av artificiell intelligens för att kunna förutse förarens nästa drag. På så sätt kan systemet enkelt välja både rätt växel och anpassa hastigheten så att resan blir lika smidig som bekväm. Möt elhybriden som kan läsa dina tankar.

 • LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

  ELHYBRIDEN SOM FÅR PULSEN ATT SLÅ

  Upplev känslan bakom ratten på en elhybrid från Lexus. Här jobbar nämligen en 3,5 liters V6-motor och två effektiva elmotorer sida vid sida vilket gör att denna självladdande elhybrid kan ta med dig på en resa från 0 – 100 km/h på bara 4,7 sekunder. Resultatet är en extra hög puls som gör att körupplevelsen känns på djupet.

LC 500h b6e101d8-da08-4a3e-82b0-b0fdc644265d

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Luxury Sport Sport+

UPPTÄCK LC

När vi konstruerade LC var målet att bygga en lyxcoupé utan kompromisser. En inställning som gjorde att vi tog allt från teknologi och ingenjörskonst till karossens djärva designdetaljer på lika stort allvar. Resultatet är en lyxcoupé som överstiger alla förväntningar och markerar början på en ny, spännande era inom Lexus.

 • UPPTÄCK LC

  Bilen ovan representerar inte hela modellprogrammet.

ETT HANTVERK MED HÖG PRESTANDA
MÖT NYA LC LIMITED EDITION

Sedan LC lanserades 2017 har den varit en stilikon och en av de kaxigaste modellerna som vi på Lexus producerat. Bakom LC Limited Edition står LC:s grundare Chief Designer Tadao Mori och Keiko Shishido. "Genom att mixa skönheten från sportkupén LC med en klassisk färgpalett har vi strävat efter att framkalla en mer förfinad och mognare stil utan att kompromissa på den fantastiska prestandan", förklarar Tadao Mori.

    2020 lexus lc limited edition key features
 • Exklusiva lackfärger

  Den specialutvecklade lackfärgen Terrane Khaki gör att LC har fått ett subtilt färgdjup som är omedelbart iögonfallande. Förutom den gröna originalfärgen finns LC Limited Edition också tillgänglig i Graphite Black och Sonic Titanium. Om man tittar närmare ser man även ett djup som få andra lackfärger når upp till. Hemligheten är att vi med stor omsorg och precision har applicerat totalt fem lager lack som tillsammans skapar en unik lyster.

 • Fantastisk V8-motor eller Multi Stage Hybrid-teknik

  Du kan välja LC 500 Limited Edition med en lyhörd 5,0-liters V8-bensinmotor och 10-växlad automatisk växellåda. Eller så väljer du LC 500h Limited Edition med banbrytande självladdande elhybrid-teknik. En elhybrid som är utrustad med världens första fyrstegs Multi Stage Hybrid-system som kombinerar kraften från en 3,5-liters V6-bensinmotor med en avancerad elmotor.

 • Lika lätt som slitstark

  I LC Limited Edition är både tak och dörrkarmar skapade av kolfiberarmerad plast, karossramen är tillverkad av höghållfast stål och dörrarna, bagageutrymmet och motorhuven består av lätt aluminium. Denna originella materialkomposition gör att LC Limited Edition är otroligt lätt samtidigt som den är riktigt slitstark.

 • Förarfokuserad kupé

  LC Limited Edition har en ergonomisk kupé som ger föraren ett självförtroende bakom ratten. Föraren kan enkelt fokusera på det som är viktigt på grund av att de reglage som används mest, samt den information som är viktigast, placerats närmast ratten och i direkt anslutning till förarens synfält.

 • Hantverksmästare, Takumi

  Varje LC Limited Edition skapas för hand av våra mycket skickliga hantverksmästare, Takumi. För extra komfort är sätena 10-vägs justerbara och klädda i anilinskinn. Ett material som är 30% mjukare än vanligt skinn. Det skinn som används till säten i varje LC Limited Edition är så pass noggrant utvalt att bara 1 % av alla hudar vi får in går hela vägen till produktionsledet. Dessutom skapar dörrpanelerna en perfekt kontrast till skinnsätena tack vare materialvalet Alcantara® som har en mörkare nyans.

 • Intelligent säkerhet

  LC Limited Edition är utrustad med Lexus Safety System + och drar på så sätt nytta av vårt ledarskap inom forskning kring hur man förebygger trafikolyckor. Det innebär att den har ett säkerhetssystem som upptäcker Fotgängare dygnet runt, Filhållningsassistans som hjälper dig att hålla rätt kurs samt en Dynamisk farthållare som konsekvent reglerar hastigheten så att avståndet till fordonet framför är jämnt.

FLER LEXUS-MODELLER