LC Convertible Hero Image

LC

NYA LC CONVERTIBLE

Oavsett om du kör nedcabbat på soliga vägar längs kusten eller över branta pass i bergen erbjuder nya Lexus LC Convertible en exklusiv, öppen körupplevelse med en fantastisk V8-motor.

LINJER SOM LOCKAR

Designteamet bakom LC Convertible ställdes inför en dubbel utmaning: att skapa världens vackraste cabriolet – både med taket uppfällt och nedfällt.

LC 500 Convertible d70e2d4e-6c3b-4cfa-b49f-8d2a0213a551

Dra för att rotera

Välj utrustningsnivå Luxury
270
Toppfart (km/h)
4.7
Acceleration 0-100 km/h

PERFEKT PRESTANDA

Oavsett om du kör längs en kustväg i solsken eller över ett dramatiskt alpinpass, levererar Lexus LC Convertible en oöverträffad nivå av elegans och fantastisk kraft.

EXPERIENCE THE LC CONVERTIBLE

Bilen på bilden är extrautrustad.

    Parallax Image 1 LC Coupe Beauty

DETALJER

SAMMA VACKRA LINJER SOM LC COUPÉ

Den stilrena suffletten ger LC Convertible en lika elegant silhuett som LC coupé. De bärande bågarna är väl dolda och när du fäller ned suffletten göms det helt under ett exklusivt insynsskydd som ytterligare förstärker bilens rena form.

Läs mer om Lexus design

    Parallax Image 2 Nothing is Crafted Like a Lexus

DETALJER

INGENTING ÄR BYGGT SOM EN LEXUS

Två timmar från Tokyo med Shinkansen-tåg ligger Motomachi-anläggningen. Här skapade Lexus LFA, en av historiens mest hyllade supersportbilar. Och i dag är det här som nya LC Convertible tillverkas.

Läs mer om Lexus hantverksfilosofi

    Parallax Image 3 Awesome V8 Power

DETALJER

IMPONERANDE V8-KRAFT

LC Convertible har en 5,0-liters V8-motor som finjusterats av våra Takumi-hantverksmästare för att ge dig en uppslukande körupplevelse med näst intill obegränsad acceleration och kraft. Motorn har hårdtestats under 24-timmarsloppet på Nürburgring och levererar all kraft du behöver via en tioväxlad DirectShift-automatväxellåda.

Läs mer om Lexus prestanda

    Parallax Image 4 Imaginative Climate Technology

DETALJER

EN SMARTARE KLIMATANLÄGGNING

Oavsett om du kör på slingrande bergsvägar eller längs kusten med en svalkande havsbris gör klimatanläggningen i LC Convertible din resa behagligare. Den anpassar direkt kupéklimatet när du öppnar eller stänger suffletten och ökar automatiskt temperaturen vid acceleration när du kör nedcabbat.

Läs mer om Lexus teknologi

    Parallax Image 5 Lexus Safety System

DETALJER

LEXUS SAFETY SYSTEM +

När du sitter vid ratten i din nya LC Convertible känns det tryggt att veta att du kör en av de säkraste bilar som någonsin byggts. Den är utrustad med vårt senaste säkerhetssystem Lexus Safety System + som hjälper dig att bevara avståndet till bilen framför, hålla rätt position i körfältet och undvika kollisioner med både bilar och fotgängare.

Läs mer om Lexus Safety System +