FRÅN OMTANKE TILL HANDLING

När du lämnar din Lexus till oss kan du vara säker på att din bil får allra bästa möjliga omvårdnad. Våra tekniker är specialutbildade för just din Lexus och har lång och gedigen erfarenhet. Varmt välkommen att kontakta oss för bokning av service eller om du har någon annan fråga rörande underhållet av din Lexus.


 

 
  LexusStockholmNorr Local Offer

SERVICE

DAGS ATT BOKA DITT DÄCKBYTE

Vintern är snart här och det börjar bli dags att boka tid för ditt däckbyte. Är du ute i god tid är du säker på att få ett tillfälle som passar dig och ditt livspussel.

Vi hjälper dig att byta däck. Allt du behöver göra är att boka en tid. Så tar vi hand om resten.​

Bokningsmodulen öppnas i ett nytt fönster.

service hämtalämna 810

LEXUS STOCKHOLM • MALMÖ

VI HÄMTAR OCH LÄMNAR BILEN FÖR VERKSTADSBESÖKET

Nu kan vi hämta och lämna din bil för ditt verkstadsbesök. Priset för hämta-lämna-service varierar och beror på var du bor och hur långt det är till närmaste anläggning.
Kontakta oss på 010- 497 63 50 för Stockholm för bokning.

Vi är flexibla för din trygghets skull.

Lexus Malmö Service

FRÅN OMTANKE TILL HANDLING

SERVICE

Lexus Care heter vårt serviceprogram, som finns där för att du ska kunna koncentrera dig på det trevliga med att ha en Lexus. Våra krav är stränga och vår servicepersonal är mycket välutbildad i ämnet Lexus, för att alltid kunna hålla din Lexus i bästa skick. Om du vill förlänga hybridgarantin på din Lexus så kan du göra det genom att serva din bil hos oss eller på annan Lexus-auktoriserad serviceverkstad.

MalmoServiceavtal

LEXUS SERVICEAVTAL

SERVICEAVTAL

VARFÖR SKA DU VÄLJA ETT SERVICEAVTAL?

Lexus-original serviceavtal hos Lexus Malmö och Stockholm gör ditt bilägande enklare, billigare och smidigare.

Du får en fast månadskostnad under hela avtalsperioden vilket innebär att du kan lämna in din bil på originalservice enligt din bils serviceintervall och rekommendation utan att behöva betala totala servicekostnaden vid varje servicetillfälle. Det ger dig en välskött bil och en välskött bil ger ett bättre andrahandsvärde. Förutom detta kan du vara trygg med din Lexus under många sköna mil och vara säker på att din Lexus är i trygga händer hos oss.

 • Fast, rabatterad månadskostnad
 • Prisgaranti under hela avtalsperioden
 • Courtesy car (fri lånebil) i samband med service
 • Er bil blir alltid servad av våra specialutbildade servicetekniker
 • Bättre andrahandsvärde

BAS SERVICEAVTAL

 • Service enligt Lexus serviceprogram
 • Byte torkarblad vindruta
 • Courtesy Car
 • In- och utvändig tvätt
 • Uppsmörjning bromsar vid fullservice

PLUS SERVICEAVTAL

Utöver bas serviceavtal

 • Däckhotell förvaring inkl. skifte

Lexus Stockholm Söder Skadecenter

LEXUS STOCKHOLM SÖDER SKADECENTER

SKADECENTER

För att förbättra servicen för våra kunder har vi investerat i ett helt nytt Skadecenter, där vi är certifierade att hantera lack-, plåt-, glas- samt plastskador. Anläggningen uppfyller Lexus alla höga krav på skadehantering, miljöhänsyn och arbetsplatsmiljö och är det enda Lexus-auktoriserade skadecentret i Sverige.

Lexus Malmö Verkstad

FRÅN OMTANKE TILL HANDLING

VERKSTAD

Vår serviceverkstad är, likt våra kunniga servicetekniker, specialiserad på Lexus. Utöver service finns kompetens, såväl som utrustning för mer omfattande verkstadsarbeten. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid eller få reda på mer.