1. New Cars
  2. UX
  3. UX World Premiere
PREMIÄR

NYA UX

Nu kommer elhybriden Lexus UX 250h i en ny uppgraderad form. Nytt är den senaste elhybridtekniken, bättre multimedia och uppkopplingsmöjligheter, samt fler valmöjligheter, däribland en ny sportig utrustningsnivå – F SPORT Design.

NYA UX

OMEDELBAR PRESTANDA

För att förbättra ”Lexus Driving Signature” har UX uppdaterats från grunden. Chassit är styvare med fler svetspunkter samtidigt som bilen blivit både mer komfortabel och dynamisk. Som tillval finns elektronisk fyrhjulsdrift, vilket gör UX mer kapabel som SUV. 
NYA UX

FÄRGVAL

Lexus Sonic Platinum är en serie nya färger som utvecklats för att ge karossen en djupare tvådimensionell lyster. Väljer man F SPORT eller F SPORT Design kan de sex kulörerna kombineras med tak i kontrasterande svart. Hazel (en ny inredningsfärg) finns som tillval. Stolar klädda med perforerat naturskinn har en spännande flätad struktur inspirerad av japanskt hantverk, medan inredning i syntetiskt skinn lånat textur från traditionella vävmönster.
NYA UX

FJÄRDE GENERATIONEN ELHYBRID

Elhybriden i sin senaste version gör UX 250h ännu mer effektiv och sofistikerad. Motorn på 2,0 liter utvecklar 184 starka hästkrafter. Nog för att snabbt ta dig dit du vill.

 

NYA UX

AVANCERAD RÖST- OCH SMARTPHONE-KONTROLL

Det nya multimediasystemet med röstigenkänning kan fås med den smarta assistenten ”Hej Lexus”. Därigenom kan föraren styra telefonsamtal, söka på nätet och reglera ljud- och klimatanläggningen med rösten. Föraren kan också koppla upp sin smartphone trådlöst via Apple CarPlay eller ansluta till Android Auto med sladd som standard. Med vår smartphone app Lexus Link kan ägaren kontrollera lås, belysning och klimatanläggning på avstånd. 

 

NYA LEXUS UX

UTFORSKA FORM OCH FLÄRD

NYA UX

ÖVERLÄGSET ANVÄNDARGRÄNSSNITT

Uppgraderade UX är utrustad med den senaste versionen av Lexus MM21 – ett intuitivt multimediasystem, med snabbare respons och ökad funktionalitet. Allt med föraren i centrum. Instrumentbrädans pekskärm är antingen på 8 eller 12,3 tum. Alla reglage har kalibrerats för att öka användarvänligheten. Ökad datakraft ger snabbare respons, medan navigationen är molnbaserad och alltid uppkopplad. På så sätt får föraren väg- och trafikinformation i realtid och kan lättare planera resan.

NYA UX

AVANCERAT SÄKERHETSSYSTEM

Tack vare Lexus Safety System +2.5 har UX blivit säkrare än någonsin. Det klassledande systemet varnar för möjliga kollisioner och agerar för att undvika incidenter. Den dynamiska farthållaren registrerar när bilen svänger och anpassar farten så att kurvtagningen blir säker. 
NYA UX

F SPORT DESIGN

En djärvare front med sportigare grill, nytt mönster och helsvarta detaljer. Samma tema återkommer runt dimljus och blinkers. Inredningen är i sashiko-mönstrat syntetiskt skinn. Bland utrustningen märks klimatanläggning med dubbla zoner, backkamera, automatiska vindrutetorkare, kromad takreling och svarta hjulskärmar.
NYA UX

UX F SPORT

UX F SPORT har adaptiv variabel fjädring och prestandastag fram och bak som standard. Det ger F SPORT ett mer responsivt chassi och förbättrad väghållning på alla underlag. Styrsystemet har justerats för en sömlös växling till fastare fjädring när så krävs. Styrkänslan har förbättrats genom en mer direkt kontakt mellan växellåda och fjädring. Stötdämparna har kalibrerats för bättre prestanda.