1. New Cars
  2. Pre-order
LEXUS RZ

RESERVERA DIN LEXUS RZ

TRE STEG MOT ATT RESERVERA DIN LEXUS RZ

  • RESERVERA DIN LEXUS RZ

    Efter att du har reserverat bilen så uppmanas du att betala en deposition på 1 000 kr. Det beloppet kommer du att få tillbaka oavsett om du väljer att fullfölja affären eller inte

  • HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

    Fyll i formuläret och välj den återförsäljare som du vill slutföra affären med. De kommer att ta kontakt med dig för att informera dig om nästa steg i processen.

  • INVÄNTA PRIS OCH VALMÖJLIGHETER

    Så fort återförsäljaren har fått information om pris och specifikationer kommer du att bli kontaktad för att slutföra din affär.

NYA LEXUS RZ 450e

Deposition 1 000 kr

RZ är utvecklad med utgångspunkt i ”Lexus Driving Signature”-filosofin och är Lexus första dedikerade batterielektriska (BEV) bilmodell. Den är designad och noggrant utformad för att ge en förstklassig och personlig körupplevelse.

 

NYBILSGARANTI

Lexus nybilsgaranti innefattar tre års/100 000 km garanti för mekaniska fel och fem års/100 000 km garanti för både elhybridkomponenter och elhybridbatteri.

GALLERI

Utforska Lexus framstående design.

PRENUMERERA PÅ NYHETSBREVET OM NYA RZ

VANLIGA FRÅGOR

Depositionen kommer att återbetalas oavsett om du väljer att slutföra affären eller inte.

Klicka här för att se en översikt över våra fördelaktiga finansieringslösningar.

Efter att priser och specifikation kan delas med dig kan bilen orderläggas. Först därefter kan en ungefärlig leveranstid anges. De första bilarna kommer att levereras i januari 2023

Du kan när som helst innan orderläggning återkalla din reservation. Ta i så fall kontakt med din återförsäljare eller skicka ett mail till info@lexus.se. Ange i så fall reservationsnumret som stod på din e-mailbekräftelse. Depositionen återbetalas.