1. New Cars
  2. RX
  3. All-New RX
  4. Förarfokuserad

EGENSKAPER

FÖRARFOKUSERAD

EGENSKAPER

TAZUNA-KUPÉ

Designkonceptet Lexus Tazuna har fått sitt namn från det japanska ordet för "hästens tyglar”. Konceptet fokuserar på direkt och intuitiv kontroll. Den 14 tum stora multimediaskärmen, den digitala instrumentpanelen och vindrutedisplayen är grupperade för minimala ögon- och huvudrörelser. De viktigaste knapparna och kontrollerna är också placerade för att alltid vara lätta att komma åt.

 

 

 

EGENSKAPER

ETT VARMT VÄLKOMNANDE

När du öppnar förardörren lyser instrumentpanelen upp och visar bilens siluett och namn. När du trycker ned bromspedalen börjar startknappens pulsera försiktigt, samtidigt som kupén vaknar till liv med koordinerad grafik och ljud. Vindrutedisplayen och 14-tumsskärmen riktar sedan uppmärksamheten mot vägen framför dig.
EGENSKAPER

EXTRA STOR PEKSKÄRM PÅ HELA 14 TUM

Den 14 tum stora HD-skärmen är perfekt placerad för avkopplande interaktion under körning. Pekskärmen är en de största på marknaden och ger dig tillgång till bland annat navigering, ljudinställningar och klimatanläggning.
EGENSKAPER

NYDESIGNAD RATT

För att ge bästa tänkbara känsla och förbättrad styrstabilitet la vi extra mycket fokus på rattens form. Vi designade även om stöden för tummarna och de beröringskänsliga.