1. New Cars
  2. RX
  3. All-New RX
  4. Complete Connectivity

EGENSKAPER

COMPLETE CONNECTIVITY

EGENSKAPER

LEXUS LINK

Lexus Link-appen är skapad för att komplettera Lexus unika "Omotenashi"-upplevelse. Appens smarta och skräddarsydda funktioner hjälper dig att planera resor, hitta en parkeringsplats, boka service eller till och med effektivisera din körstil. För en sömlös elektrifierad upplevelse, kan du övervaka laddningsnivån och räckvidden på RX 450h+ laddhybrid direkt på din mobil. Prenumerera på Lexus Charging så hittar Lexus Link även laddstationer över hela Europa.

 

EGENSKAPER

MOBILKOMPATIBEL

Med Android Auto® eller trådlöst uppkopplade Apple CarPlay®, kan du använda många av dina mobilappar direkt på den 14 tum stora pekskärmen.
EGENSKAPER

AVANCERAD RÖSTSTYRNING

Vår nyutvecklade röstassistent "Hey Lexus" förstår naturligt språk och sammanhang. Den känner till och med av om det är förare eller främre passagerare som talar. Artificiell intelligens och molnet arbetar för att du ska slippa använda knappar och i stället kunna fokusera på vägen framför dig.
EGENSKAPER

LADDA MOBILEN LÄTT

Ladda kompatibla smartphones eller andra elektroniska enheter med den trådlösa batteriladdaren 50 % snabbare än tidigare. Nya RX har dessutom sex USB-portar, välplacerade i kupén för både fram- och baksätespassagerare.