1. New Cars
  2. RX
  3. All-New RX
  4. Reassuring Safety

EGENSKAPER

BETRYGGANDE SÄKERHET

EGENSKAPER

LEXUS SAFETY SYSTEM +

RX har alla de avancerade säkerhets- och förarassistanssystemen som finns i den senaste generationen Lexus Safety System +. Den 3:e generationen av Lexus Safety System + har både nya och uppgraderade funktioner och har bland annat blivit bättre på att upptäcka olycksrisker.
EGENSKAPER

DE SENASTE SÄKERHETSFUNKTIONERNA

Vår nya förarmonitor kontrollerar föraren och kan upptäcka tecken på trötthet eller distraktion med hjälp av en kamera placerad vid ratten. Dessutom använder Proaktiv Körassistans den främre kameran för att avgöra vinkeln på en kurva och justera styrningen när du närmar dig en sväng.
EGENSKAPER

UNDVIKER OLYCKOR

Lexus aktiva krockskyddssystem har blivit ännu bättre och gör att fler potentiella kollisioner kan undvikas. Det kan nu även upptäcka kollisionsrisker med mötande trafik och fotgängare när du svänger i en korsning.
EGENSKAPER

PÅ SÄKERT AVSTÅND

Den dynamiska aktiva farthållaren känner av fordon som ligger framför dig och håller ett säkert avstånd. Den upptäcker snabbt fordon som kör in framför dig och i kombination med filhållningsassistenten, hjälper den dig till en naturlig linje genom kurvorna.
EGENSKAPER

VÄGSKYLTSAVLÄSARE

Den uppgraderad vägskyltsavläsaren känner igen trafikskyltar och ger dig information via multiinformationsskärmen. När vägskyltsavläsaren är kopplad till den dynamiska aktiva farthållaren, kan den läsa av hastighetsskyltar och justeras farten automatiskt.