1. New Cars
  2. Översikt

RX L Executive

SUV, 5 dörrar

Black (212)

Från

762900.0

Finansiering från

8 306 kr/Månad

Villkor

Motor

6-cyl - 3,5L

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Fokus på detaljerna

MARK LEVINSON

Mark Levinson® Premium Surround-systemet har totalt 15 högtalare och GreenEdge™-teknologi som är skräddarsydd efter de akustiska egenskaperna hos RX L. Det ger en nästintill perfekt 7,1-kanals digital hemmabioupplevelse som förbättras genom Clari-Fi™ som återuppbygger ljud som förlorats i digital MP3-komprimering. *** Endast utrustningsnivån Luxury

SKINNRATT

Denna 3-ekrade skinnratten har fingerstöd och ett tvärsnitt som är optimerat för att ligga bekvämt i dina händer. Du kan även välja till en eluppvärmd ratt som är extra skönt under kallare morgnar. Ratten är även generöst utrustad knappar som styr allt från ljud, telefon, och multiinformations-skärmen till den dynamiska farthållaren och Filhållningsassistansen.

EXTRA STOR MULTIMEDIA-SKÄRM PÅ 12.3”

Denna extra stora centralt placerade 12,3”-skärmen med touchfunktion är perfekt placerad så att du på ett avkopplat sätt ska kunna interagera med innehållet medan du kör. Skärmen har även en split-funktion vilket gör att du till exempel får åtkomst till Lexus Premium Navigation, ljudanläggningen eller klimatanläggningen samtidigt.

Utforska i 360°

Helskärm Stäng
Dra för att rotera Dra för att rotera

Kampanjer