Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LEXUS SKYJET VISADES UPP UNDER
VÄRLDSPREMIÄREN AV VALERIAN.

SAMARBETET MED FILMSTUDION EUROPACORP INNEBAR EN MILSTOLPE FÖR OSS PÅ LEXUS.
UNDER PREMIÄREN AV VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS,
PÅ TCL CHINESE THEATRE I HOLLYWOOD, VISADES NÄMLIGEN VÅRT MEST
FUTURISTISKA PROJEKT HITINTILLS UPP FÖR VÄRLDEN - LEXUS SKYJET.

SKYJET LANDAR PÅ DEN RÖDA MATTAN

Lexus SKYJET är med i några av de mest spännande jaktscenerna i Valerian och hade därför sin självklara plats på röda mattan under världspremiären. Med sin närvaro bidrog SKYJET tillsammans med filmstjärnor som Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna och Kris Wu även till att Valerians magi spreds hela vägen till röda mattan.

ETT KREATIVT PARTNERSKAP

För att uppfylla Luc Bessons vision om SKYJETS utformning och egenskaper samarbetade det kreativa teamet från Valerian med Lexus konstruktörer och ingenjörer. Genom att sammanföra estetiken från Lexus med ett futuristiskt formspråk - som utspelar sig 700 år framåt i tiden - lyckades de förmedla en känsla av verklighet i filmens framtidsvärld.

FRAMTIDENS RYMDFARKOST
HAR LEXUS-KÄNSLA

SKYJET KOMMER FINNAS MED I LUC BESSONS KOMMANDE SCI-FI FILM
“VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS”

Skådespelaren Dane DeHaan har nu visat upp den Lexus-designade rymdfarkosten Skyjet, som spelar en viktig roll i regissören Luc Bessons kommande storfilm ”Valerian and the City of a Thousand Planets”. Det är en science-fictionberättelse som utspelas om 700 år. Dane DeHaan spelar titelrollen i filmen, som bygger på den franska tecknade serien "Valérian". Han presenterade nyligen den Lexus-designade rymdfarkosten vid ett evenemang i Miami och pekade då på hur regissören Luc Besson och Lexus har samarbetat för att skapa en spännande och innovativ rymdfarkost. Skyjets design och funktioner har tydliga referenser till den estetik som kännetecknar Lexus, till exempel den karaktäristiska spindelnätsliknade grillen, den aerodynamiska formen, samt strålkastarna som känns igen från Lexus nya modell Lexus LC. Skyjet präglas även av Lexus arbete med till exempel AI och vätgasdrivna bränsleceller, samtidigt som den förmedlar en känsla av verklighet i filmens framtidsvärld.

- Jag är säker på att Valerians jaktscener med Skyjet kommer att bli några av de mest spännande ögonblicken i filmen, sa Dane DeHaan. Lexus globala marknadsdirektör, Spiros Fotinos, säger att det var en spännande utmaning att bidra med Lexus perspektiv i Luc Besson vision om Skyjets utformning och egenskaper.
- Vårt varumärke blir nu en del av en otrolig historia. Dessutom kunde vi njuta av reaktionen hos våra konstruktörer och ingenjörer, när vi berättade att de skulle få utveckla ett rymdskepp. Filmen, där Lexus rymdfarkost Skyjet har en viktig roll, hade Sverigepremiär i augusti 2017.

Mer om VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS på:
- Facebook: https://www.facebook.com/ValerianMovie
- Twitter: https://twitter.com/ValerianMovie
- Instagram: https://instagram.com/valerianmovie/

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER