Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

design innovation

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LEXUS GJUTER LIV I SKYJET

VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS MED CARA DELEVINGNE OCH DANE DEHAAN ÄR EN AV 2017 ÅRS MEST EFTERLÄNGTADE SCIENCE FICTION-FILMER.

Takeaki Kato, Lexus Chief Engineer och hans designteam arbetade nära tillsammans med Valerians filmmakare i skapandet av SKYJET, den ensitsiga rymdfarkost som förekommer flitigt i filmen. Tittar du noggrant så ser du nog en tolkning av Lexus karakteristiska spindelgrill och strålkastare som liknar dem som finns på nya Lexus LC Coupé, som ju också får premiär nästa år.

Valerian är Luc Bessons hittills största filmprojekt och har också en, för att vara ett europeiskt filmprojekt rekordstor budget. Så här kommenterar Besson samarbetet med Lexus: ”Vi letade efter ett varumärke som bryter nya vägar inom teknik och innovation och som dessutom är mer inriktat på framtiden än på det förgångna.”

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER