Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

PREMIÄR I PARIS: LEXUS AVSLÖJAR NYA VASSA CROSSOVER-KONCEPTET UX

Lexus UX Concept bakifrån

Lexus UX Concept är namnet på den helt nya konceptbil som kommer att presenteras vid årets upplaga av Paris Motor Show i slutet av september.

Konceptbilen har utvecklats vid Lexus europeiska designcentrum ED2 och lyfter Lexus djärva designspråk till en ny och högre nivå. Den tänkta målgruppen är en progressiv, uppkopplad och urban publik, som uppskattar när avancerad teknik skapar en körupplevelse utöver det vanliga. Interiören integrerar traditionellt hantverk med högteknologiska lösningar och tillverkningstekniker.

Lexus övriga höjdpunkter under Paris Motor Show är bland annat den europeiska premiären för en uppdaterad Lexus IS, nya Lexus NX Sport Edition samt den helt ny coupémodellen Lexus LC.

Lexus presenterar sina nyheter vid en presskonferens torsdagen den 29 september kl. 13:30 vid Lexus monter i hall 4 på Paris Motor Show.

UTFORSKA LEXUS KONCEPTBILAR

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER