Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

SLIDE - LEXUS HAR BYGGT EN HOVERBOARD!

Lexus hoverboard Slide och Ross McGouran

NY FILM FRÅN LEXUS BRAND-KAMPANJEN VISAR SLUTTESTERNA I BARCELONA

Efter uppvisningen av Lexus Hoverboard i juni fullbordar Lexus en avslutande och komplett demonstration av projektets framgångsrika tester i Barcelona.

Projektet ”Lexus Hoverboard” påbörjades för över 18 månader sedan tillsammans med forskare från IFW Dresden och evico GmbH, vilka specialiserar sig på magnetisk svävningsteknik. Den professionella skateboardåkaren Ross McGouran har varit med och testat tekniken.

”Jag har åkt skateboard i över 20 år, men kan säga att det här är en helt ny upplevelse. Utan friktion under brädan måste man lära sig balansera på ett nytt sätt för att kunna åka hoverboarden”, berättade teståkaren Ross McGouran.

Sedan projektet presenterades i juni har tester utförts i en speciellt konstruerad hoverpark där upp till 200 meter magnetisk räls har bäddats in under ytan. Resultatet är en serie stunts som aldrig skulle kunna utföras på en vanlig skateboard. I filmen ”SLIDE” ser vi bland annat teståkaren McGouran glida över vatten och hoppa över ett exemplar av Lexus senaste prestandasedan, GS F.

Hoverboardprojektet är den fjärde delen i Lexus kampanj ”Lexus Brand” som demonstrerar innovation, teknik och det vackra i rörelse.

SE LEXUS SLIDE FILMERNA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER