Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

LEXUS FÖRSTÄRKER I SMÅLAND

Lexus serviceverkstad i Växjö

Småland är en mycket viktig marknad för Lexus. Därför är vi glada att kunna meddela att vi nu förstärker vår närvaro med en ny Lexus-auktoriserad serviceverkstad i Växjö.

Den nya kundloungen är visserligen inte riktigt klar ännu, men vi tror att det är viktigare för våra kunder att vi kommer igång med verksamheten. Och eftersom personalen nu genomgått sin Lexus-utbildning med högsta betyg och lånebilarna är på plats, så tar vi emot bokningar från och med den 1 mars. Lexus-auktoriseringen gäller såväl service som reparationer och garantiåtaganden.

Varmt välkomna önskar vi alla Lexus-ägare i Växjö med omnejd. Adressen är Lexus Service Växjö, Verkstadsgatan 3, 352 46 Växjö. Telefonnumret är 0470-57 11 30 men vill du hellre maila är adressen vaxjo@lexus.se. Vill du titta på, eller provköra någon av alla Lexus-nyheter så ligger närmaste återförsäljare fortfarande i Jönköping: Lexus Jönköping på Granitvägen 2.

Välkommen!

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER