Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

NYA LEXUS RX 450h, FÖRSTA MODELLEN ATT UTRUSTAS MED REALTIDS VÄDER- OCH TANKNINGSTJÄNSTER

Multimediaenhet Lexus RX 450h

Lexus utökar nu samarbetet med det snabbt växande trafikanalys- och teknikföretaget Inrix, och utrustar sina bilar med tjänsterna Inrix Weather och Inrix Fuel. Genom dessa båda realtidstjänster kommer Lexus-förare få tillgång till minutsnabba vädervarningar liksom möjligheten att enkelt söka efter traktens för ögonblicket lägsta bränslepriser. Både tjänsterna kommer bäddas in i navigationssystemet på nya Lexus-bilar. Först ut är nya Lexus RX 450h som lanseras i Sverige senare i år.

De nya funktionerna, Inrix Weather och Inrix Fuel, tillkommer utöver Inrix Traffic och Inrix Off-Street Parkering som redan idag finns i Lexus-bilarna. Dessa tjänster varnar föraren i realtid för trafikstockningar och olyckor på vägarna, respektive hjälper till att hitta närmast tillgängliga parkeringsplats utanför gatunätet. Samtliga Inrix-tjänster finns tillgängliga för Lexus-förare gratis via Lexus kundportal.

Robert Tickner, General Manager Product and Marketing Management på Lexus Europe, kommenterar: "För ett premiummärke som Lexus är förmågan att ständigt förbättra körupplevelsen för våra kunder av största vikt. Inrix ger oss möjlighet att leverera data i realtid som gör livet lättare för våra förare genom allt från att hitta parkering, förutse väglag samt att finna närmaste och mest kostnadseffektiva bränslestation. Det handlar om att förvandla körupplevelsen för att ge kunderna avancerad teknik som hjälper till att spara tid, pengar och ansträngning varje dag. "

Om Inrix

Inrix är ett av de snabbast växande ’big data’-teknikföretagen i världen. Genom analyser av stora mängder data försöker företaget att minska de ekonomiska och miljömässiga effekterna av trafikstockningar, och göra det enklare för förare världen över att navigera på vägarna. Inrix levererar trafik- och bilkörningsrelaterade insikter, samt avancerade analysverktyg och tjänster till 400 kunder, spridda längs 7,9 miljoner km väg i 42 länder. För mer information se Inrix.com eller ladda ner Inrix XD Traffic App för iOS och Android.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER