Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

NEW YORK-MODET FÄRDAS I LEXUS

Blå Lexus RX 450h snett framifrån

Lexus fortsätter sitt engagemang i modeindustrin och är i år för tredje säsongen officiell sponsor till New Yorks modevecka. Under den nya hashtagen #HowFashionTravels visar Lexus sitt unika samarbete med modeindustrin.

Lexus ställning som officiell sponsor innebär inte bara att företaget förser New York Fashion Week med sammanlagt 90 bilar som ska transportera designers, modeller och andra deltagare mellan modeveckans olika event. I ett unikt samarbete med designers knutna till MADE New York, såsom Adam Selman, The Blonds, Brock Collection och 69, är 21 av bilarna specialdesignade med utsidan täckt av bland annat formgivarnas konst och mode för våren och sommaren 2017.

Under New Yorks modevecka, som pågår just nu, lanserar Lexus sin kampanj #HowFashionTravels, där Lexus genom sitt initiativ vill engagera modebranschen och visa sitt starka stöd för industrin.

För åttonde året i rad finns det dessutom en backstage ”Lexus Lounge” speciellt för MADEs formgivare och deras gäster. I år är loungen designad av Kelley Carter, med inspiration från de material som återfinns i bilar från Lexus.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER