Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

PRESTIGEFULLT DESIGNPRIS TILL LEXUS LS 500 PÅ BILMÄSSAN I DETROIT

Lexus LS 500 får designpris i Detroit 2017

Lexus flaggskeppsmodell LS 500 tilldelades det betydelsefulla designpriset EyesOn Design Award vid bilmässan North American International Auto Show i Detroit. Den nya, femte generationen av Lexus LS som hade världspremiär på mässan, har en helt ny design med en slank kupéliknande profil och en interiör som är inspirerad av traditionell japansk estetik.

EyesOn Design Award är det officiella designpriset som delas ut i samband med bilmässan i Detroit. Det uppmärksammar de bästa produktions- och konceptbilarna som premiärvisats på mässan. I juryn sitter toppdesigners från både bilindustrin och de bästa formgivningsskolorna runt om i världen. Lexus LS 500 fick priset för sin interiör.

Nya Lexus LS 500 har tagits fram av Lexus designcenter i Japan. Bilen är inte bara den senaste representanten för varu­märket, utan utgör starten för den nya generationen av lyxmodeller från Lexus som förkroppsligar japansk tradition och kultur. Vid utvecklingen av LS 500 har formgivarna startat från en nollpunkt, för att sedan bygga den nya flaggskeppsmodellen från grunden.

– Målet med nya Lexus LS var att göra samma avtryck som den allra första LS-generationen gjorde när den lanserades 1989. Därför är vi förstås oerhört stolta över att EyesOn Design-juryn har uppmärksammat våra ansträngningar och gett priset för bästa interör till LS 500, säger chefsdesignern Koichi Suga.

LÄS MER OM NYA LS

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER