Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

VARMT VÄLKOMMEN TILL LEXUS LINKÖPING.

Auktoriserad Lexus återförsäljare i Linköping

I Lexus svenska marknadsstrategi ingår att ha full representation i tio nyckelområden i landet. Hittills har Linköping varit en vit fläck på den kartan, men från och med juni 2015 är vi glada att välkomna Askling Bil AB som en Lexus-partner. Askling är inget nytt namn i Linköpings bilvärld och Lexus är inget nytt namn för Askling. Tvärtom har de redan från början mycket god kunskap om Lexus, eftersom Askling Bil varit en auktoriserad Lexus-serviceverkstad sedan 2007. Men från och med nu arbetar man alltså också med försäljning av nya och begagnade bilar. Till att börja med kommer det att ske i en avgränsad Lexus-del i den befintliga anläggningen. Men på sensommaren påbörjas tillbyggnaden av en separat utställningslokal på 550 kvm som beräknas vara klar i början av 2016.

Varmt välkommen till Lexus Linköping, Askling Bil, på Fröstorpsgatan 2 i Linköping. Telefonnumret är 013-35 78 50. Vill du hellre maila är adressen linkoping@lexus.se.

HITTA DIN NÄRMASTE ÅTERFÖRSÄLJARE

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER