Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

EUROPAPREMIÄR FÖR UPPDATERADE LEXUS NX OCH CT PÅ FRANKFURT MOTOR SHOW 2017

Uppdaterade Lexus CT och NX 2017 visas i Frankfurt

På den internationella bilmässan i Frankfurt den 14-24 september har Lexus europeisk premiärvisning av den senaste versionen av kompakt-SUV:en NX och en rejäl uppdatering av premiumkompakt­modellen CT 200h. Dessutom visas helt nya flaggskeppsmodellen LS och lyxkupén LC, tillsammans med olika exempel på Lexus kreativa projekt inom film, mode, design och livsstil.

Kompakt-SUV:en Lexus NX har snabbt rönt stora framgångar världen över sedan den lanserades för tre år sedan. På Frankfurt International Motor Show 2017 presenteras nu den senaste versionen med uppdaterad exteriör och interiör, förbättrad kördynamik samt nya funktioner.

Samtidigt är det europapremiär för den uppdaterade Lexus CT som, när den introducerades 2010, var den första hybriddrivna premiumkompaktbilen på marknaden. Bland nyheterna märks en sportigare design, förbättrad exteriör och ny utrustning.

I rampljuset på mässan står även den nya stora lyxsedanen Lexus LS och likaledes nya flaggskeppskupén LC, som båda exemplifierar Lexus nya globala kommunikationsstrategi och motto Experience Amazing.

Förutom själva bilnyheterna presenterar Lexus några av sina samarbetsprojekt inom olika kreativa områden. Bland annat det futuristiska Skyjet-fordonet som har tagits fram för Luc Bessons bioaktuella science fiction-film Valerian and the City of a Thousand Planets.

Lexus monter finns i hall 8.0, plats A20.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER