Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

design innovation

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

FÖRHANDSINFO: JUDE LAW SPELAR STREAMAD IMPROVISATIONSTEATER LIVE

Jude Law Improvisationsteater i London

På måndag den 24 oktober äger världens första digitala, åskådarstyrda framträdande rum, då skådespelaren Jude Law ger sig ut på en lyxresa i Londons teaterdistrikt under ledning av en uppkopplad publik världen över.

Hollywood-skådespelaren Jude Law ska, i samarbete med Lexus i Europa, försöka genomföra en livestreamad och improviserad ”road movie” runt om i det teatertäta Soho i London. Det blir en unik resa, som helt och hållet styrs i realtid av regissören och – inte minst av – den publik som följer framträdandet på nätet.

Under resan, som sker bakom ratten på en Lexus RX 450h, får Jude Law i uppgift att delta i olika gastronomiska, musikaliska och konstnärliga händelser. Vilka händelser det blir bestäms av hur onlinepubliken röstar på olika alternativ som presenteras vartefter resan fortskrider.

Den yttre berättelsen är inspirerad av reklamkampanjen ”The Life RX”, där lyx, upplevelser och spänning är ett bärande tema. Kampanjen, med Jude Law i huvudrollen, ska ge en inblick i en känd persons lite mer extra­vaganta livsstil, där även bilvalet spelar en viktig roll.

Dag: Måndag 24 oktober 2016
Tid: Kl 19.30–20.30 (svensk tid)
Plats: lexus.se/rxlive

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER