Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

LEXUS BREDDAR MODELLPROGRAMET MED IS SPORT

Modellprogrammet breddas med Lexus IS Sport

Lexus bästsäljande modell, premiumkompaktsedanen IS, kommer nu i ett ”Sport”-utförande, med ett antal detaljer som matchar och lyfter fram bilens sportkaraktär. Fortfarande är fullhybridmodellen miljöklassad, med ett CO2-utsläpp på endast 97 gram/km.

Fullhybriden IS 300h har under 2015 varit den mest populära Lexus-modellen i Sverige. Trots en sammanlagd systemeffekt på 223 hästkrafter har modellen klassledande lågt CO2-utsläpp, från 97 gram/km, vilket gör att Lexus IS 300h klassas som miljöbil i Sverige. Bränsledeklarationen vid blandad körning är endast 4,2 liter/100 km.

Nu breddas IS-programmet med en Sport-version, med exklusiva designelement både utvändigt och invändigt. I sportut­förandet har Lexus IS bland annat svarta 5-ekrade 18” aluminiumfälgar, svarta ytterbackspeglar och svart spindelgrill. Interiören har svart tyg/Tahara-klädsel samt Moon Stone-inlägg i dörrklädseln och stolsidorna, markerade med svarta sömmar. Dessutom tillkommer tre nya exteriörfärger: Sonic Quartz, Sapphire Blue och en solidröd.

Listpriset för fullhybriden Lexus IS 300h i Sport-utförande är 369 900 kr, dvs endast marginellt högre än IS 200t Sport med konventionell bensinmotor. De allra flesta Lexus IS som säljs i Sverige väntas vara fullhybrider.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER