Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

LEXUS ÖPPNAR FÖR EN NY MÄRKESUPPLEVELSE I TOKYO.

Lexus Intersect i Tokyo

INTERSECT BY LEXUS är ett unikt ställe där man kan uppleva Lexus-känslan utan att sitta bakom ratten. Det är ingen återförsäljare eller säljlokal i traditionell mening, utan snarare en plats där gästen kan möta varumärket Lexus genom design, konst, mode, film, musik och teknik.

Det är den världsberömde inredningsarkitekten Masamichi Katayama som utvecklat den första INTERSECT BY LEXUS-lokalen i Tokyos Aoyama-distrikt. Katayama, som grundat inredningsföretaget Wonderwall, kommer även att designa de planerade Lexus-satsningarna i världsstäder som New York och Dubai.

I bottenvåningen på INTERSECT BY LEXUS – TOKYO finns ett café med noggrant utvalda kaffesorter samt The Garage, en utställningslokal för bilkultur och livsstilsprodukter från företag med filosofier som harmonierar med Lexus. Dessutom finns här även en bibliotekslounge där det serveras modern Tokyo-influerad mat.

"INTERSECT BY LEXUS vill vara ett bekvämt och inspirerande ställe där människor kan umgås, med människor och med bilar” säger Mark Templin som är executive vice-president för Lexus International. ”Lokalerna kommer att utvecklas i takt med att människor strömmar till och skapar kontakter. Det här är inte bara ett bilmärkes utställningslokal, utan snarare ett ställe som var och en kan känna som sin egna unika plats.”

INTERSECT BY LEXUS kommer att stå värd för olika Lexus-evenemang och workshops. Allt kommer att stå att läsa om på www.intersect-by-lexus.com och www.crafted-for-lexus.com

Adress 4-21-26 Minami-Aoyama, Minato-ku, Tokyo
Telefon +81-3-6447-1540
Invigning 30 augusti 2013
Yta Entréplan: 165.52 m2

Övre våningen: 165.52 m2
Öppettider Entréplan: 09:00-23:00

Övre våningen: 11:00-23:00

PROFIL: MASAMICHI KATAYAMA, GRUNDARE AV WONDERWALL OCH DESIGNERN BAKOM INTERSECT BY LEXUS.   Masamichi Katayama är professor i inredningarkitektur vid Musashino Art University och tillika VD för Wonderwall Inc. Han kommer att i samarbete med Lexus svara för inredningen av alla framtida INTERSECT BY LEXUS. Bland hans tidigare uppdrag finns Uniqlo globala flagship-butiker (SoHo New York & 5th Avenue New York; Ginza i Tokyo), OZONE (Ritz-Carlton Hong Kongs huvudbar/lounge) och Thom Browne New Yorks flagship-butik i Aoyama, Tokyo. Katayamas designlösningar har rönt internationell uppmärksamhet tack vare sin kombination av respekt för traditioner och moderna inslag som tillsammans uppnår en harmonisk balans.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER