Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

NYHETER OCH HÄNDELSER

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

LEXUS HAR SVERIGES MEST NÖJDA ÄGARE - FÖR FEMTE ÅRET I RAD

Lexus vinner AutoIndex 2016

I fem år har Lexus varit med i Vi Bilägares årliga bilkonsumentundersökning Autoindex och för femte året i rad är Lexus det bilmärke som de svenska bilägarna är allra mest nöjd med. Ägarna ger Lexus 895 av 1000 möjliga indexpoäng i undersökningen, 18 poäng före tvåan Subaru.

Med 895 av totalt 1 000 möjliga poäng i årets Autoindex-undersökning har Lexus en betryggande marginal till Subaru, som fick 877 poäng, och Volvo, som fick 858 poäng. Medelnöjdvärdet i undersökningen var 818 poäng.

18 738 slumpvis utvalda svenska bilägare med upp till sju år gamla bilar, dvs års­modellerna 2009–2015, har deltagit i undersökningen och betygssatt hur nöjda de generellt är med sina bilar avseende kvalitet, köregenskaper och komfort, vidare vad de tycker om återförsäljare och märkesverkstäder samt även hur lojala de är med sitt bilmärke.

Årets Autoindex-undersökning genomfördes under första kvartalet 2016. Det detaljerade resultatet redovisas i tidningen Vi Bilägare nr 8/2016.

LÄS MER OM RESULTATET HÄR

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER