Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LC 500h LYXIG HYBRIDKUPÉ

VÄRLDSPREMIÄR FÖR LC 500h, EN LYXKUPÉ MED HYBRIDDRIFT. MED NÄSTA GENERATIONS LEXUS MULTI STAGE HYBRID-SYSTEM.

Nu tar vi ännu ett stort steg in i framtiden. På Bilsalongen i Genève 2016 kommer Lexus återigen väcka sensation med avtäckningen av hybridversionen av vår helt nya lyxkupé LC. Och under det vackra skalets svepande linjer finns det andra anledningar att låta sig imponeras. LC 500h har fått nästa generation av vår hybriddrivlina, Lexus Multi Stage Hybrid-system, vilket ger hisnande prestanda i kombination med en utomordentlig bränsleeffektivitet.

LC visades upp första gången på North American International Auto Show 2016 i Detroit. Där väckte den mycket stor uppmärksamhet med sin formgivning och svindlande prestanda och blev omedelbart en av våra flaggskeppsmodeller.

På Bilsalongen i Genève ställer vi också ut vårt läckra LF-FC-koncept. Den här visionära bilen bjuder på en intressant inblick i Lexus teknik- och designmässiga framtida utveckling. LF-LC, som först visades upp på Tokyo Motor Show 2015, drivs av ett innovativt och högeffektivt bränslecellssystem.

Den har dessutom bland annat ett avancerat rörelsestyrt interface människa/maskin och teknik för självkörning. Den representerar helt enkelt

SE PRESSKONFERENSEN

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER