Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

EN NY REVOLUTIONERANDE
BILSTOL

Lexus revolutionerande nya stolkoncept Lexus Kinetic Seat får sin världspremiär på Paris Motor Show 2016; den helt nya fibernätskonstruktionen omvärderar helt och hållet principerna för hur en bilstol ska byggas för att maximera komforten.

Människans ryggrad håller huvudet stadigt även när kroppen rör sig, till och med vid kraftig fysisk aktivitet.

ETT SUPERBEKVÄMT
NÄT

För att återskapa denna rörelse i ett bilsäte har sittdynan och ryggstödet konstruerats för att kinetiskt röra sig med passagerarens kroppsformer, vikt och sittställning och i harmoni med bilens rörelser. Det nya sätet hjälper till att stabilisera huvudet och därmed också ögonen att hålla ett stadigt fokus på vägen, trots bilens rörelser. Detta minskar ansträngningen på passagerare, förenklar körningen och ökar komforten.

Den nya stolen är uppbyggd av ett spindelvävsliknande nät som sprids ut från ryggstödets mitt. Nätet är tillräckligt flexibelt för att forma sig efter kroppen och fördela stödet för att man ska få största möjliga komfort även på längre resor.

ÖVERLÄGSEN STÖTDÄMPNINGSFÖRMÅGA

Ryggstödets centrum ligger i höjd med skulderbladen. Det hjälper bland annat till att hålla huvudet stadigt och ge betydligt bättre stöd och därmed också högre komfort. Stolarna kan dessutom göras både tunnare och lättare.

Trådarna i ryggstödets spindelvävsmönstrade konstruktion är tillverkade av ett miljövänligt syntetiskt silkesliknande material. Det är proteinbaserat och har genom mikrobiologiska processer fått jäsa och sedan spunnits och förvandlats till ett superstarkt material med suverän stötdämpningsförmåga.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER