Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

ATT DEFINIERA SERVICE

SVERIGES MEST NÖJDA BILÄGARE. SEX ÅR I RAD.

Att köra en Lexus betyder så mycket mer än att köra vilken bil som helst – det är nästan som att vara medlem i en exklusiv klubb. Vi är extremt stolta över våra bilar och hoppas att du också kommer att bli det. Därför erbjuder vi också en ovanligt hög nivå på kundservice.

Det har säkert bidragit till att Lexus har, enligt Vi Bilägare och Loyalty Groups stora undersökning AutoIndex, Sveriges mest nöjda bilägare. För sjätte året i rad. Eftersom Lexus endast varit med i undersökningen de senaste sex åren, vet vi ännu inte hur det känns att bli tvåa. Vi kommer också jobba stenhårt framöver för att hålla den segersviten vid liv.

Röd Lexus RC från sidan

DIN GARANTI

LUGN OCH RO

Det är viktigt med lugn och ro. Det är därför Lexus har en omfattande nybilsgaranti*, som gäller i tre år eller 10 000 mil (vad som infaller först). Första året gäller ingen milbegränsning. Garantin täcker också:

 • Garanti mot ytrost och lackskador*, tre år utan milbegränsning.
 • Garanti mot genomrostning av karossen*, tolv år utan milbegränsning.
 • Vagnskadegaranti, tre år utan milbegränsning.
 • Lexus Euro Assistance 24, vägassistans dygnet runt i tre år utan milbegränsning.
 • Hybridgaranti*, fem år eller 10 000 mil** vilket som först inträffar.

*Gäller för material- eller tillverkningsfel. Kontakta din auktoriserade Lexus-återförsäljare för detaljerad information kring villkor.

**Genom årlig Hybridservice, förlängs garantitiden på hybridbatteriet tills bilen är 10 år. Förlängs med 1 år/1 500 mil.

ATT SERVA DIN LEXUS

LEXUS CARE

Lexus Care heter vårt serviceprogram, som finns där för att du ska kunna koncentrera dig på det trevliga med att ha en Lexus. Våra krav är stränga och vår servicepersonal är mycket välutbildad i ämnet Lexus, för att alltid kunna hålla din Lexus i bästa skick. Om du vill förlänga hybridgarantin på din Lexus så kan du göra det genom att serva din bil på en Lexus-auktoriserad serviceverkstad.

HYBRIDHÄLSOKONTROLL

FÖRLÄNG DIN GARANTI

Precis som med allt annat i en bil så är det värt att se över hybridbatteriet och andra hybridkomponenter med jämna mellanrum. Hybridsystemet i din Lexus omfattas av en garanti på 5 år eller 10 000 mil, vilket som först inträffar. Genom årlig hybridservice hos en auktoriserad Lexus-serviceverkstad förlängs garantitiden på hybridsystemet med ett år/1 500 mil per tillfälle tills bilen är 10 år.

EURO ASSISTANCE 24

VAR DU ÄN ÄR, VAR DU ÄN BEHÖVER VARA

Om du någon gång behöver hjälp finns vårt assistansprogram, som gäller i tre år från det att bilen är ny, där för att hjälpa, i de allra flesta länder i Europa. Vart du än är på väg kommer vi att göra vårt yttersta för att ta dig dit. Lexus Euro Assistance 24 står stand by 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 52 veckor om året. Servicen inkluderar följande tjänster, helt utan självrisk:

 • Hjälp på plats, vid driftsstopp eller olycka
 • Bärgning
 • Hyrbil
 • Vidareresa
 • Hotellkostnader
 • Hämtning av bilen
 • Information och rådgivning

När din Lexus fyllt tre år kan du förlänga Lexus Euro Assistance 24 med ett år i taget för endast 539 kr/år fram till dess att bilen är 8 år. Om sista premien betalas dagen innan bilen blivit 8 år gäller Lexus Euro Assistance 24 tills bilen är 8 år och 364 dagar.

Om du önskar teckna ett 1-års avtal för Lexus Euro Assistance 24 och din Lexus inte fyllt 8 år räknat från 1:a dagen i trafik ringer du enklast vår kundtjänst på 0771 – 252 800. Du kan också teckna försäkringen hos din återförsäljare.

Vid behov av hjälp ringer du till Lexus Euro Assistance 24 larmcentral, inom Sverige 0771-24 80 00 och från utlandet +46 771 24 80 00.

LEXUS BILFÖRSÄKRING

I samarbete med Folksam erbjuder vi en särskild Lexusförsäkring, Lexus Bilförsäkring Stor, som bland annat inkluderar:

 • Hyrbilsförsäkring upp till 65 dagar.
 • 10 års/15 000 mils maskin- och elektronikskadeförsäkring.
 • Ingen grundsjälvrisk vid stöld av larmad bil.
 • Ingen självrisk vid djurkollision, gäller även vagnskadegaranti.
 • Lägre självrisk vid skadegörelse.
 • Gräddfil till skadebesiktningen i händelse av skada.
 • Autogiro utan extra kostnad.
 • Dygnet runt-service med Folksam Jour: 020 - 45 00 00.
 • Lexus Bilförsäkring: 0771 - 25 28 00.

LEXUS KÖRKLAR - FÖRSÄKRA DIN NYA ELLER NÄSTAN NYA LEXUS FRÅN ENDAST 1 050 KR FÖR 6 MÅNADER!

Tillsammans med Folksam erbjuder vi även Lexus Körklar - en Lexusförsäkring som du kan teckna vid köp av ny eller nästan ny bil. Halvförsäkring från 1 050 kronor för 6 månader och helförsäkring från 1 750 kronor, båda med samma förmånliga försäkringsvillkor som Lexus Bilförsäkring Stor. Lexus Körklar gäller under ett halvår och kan tecknas på upp till 10 år gamla bilar.

BLUETOOTH-KOMPATIBILITET

I STÄNDIG KONTAKT

Bluetooth® gör att du enkelt och trådlöst kan koppla ihop din Lexus med en kompatibel telefon. Din mobil måste förstås ha Blutooth® och Hands-Free-Profil (HFP).

Du kan kontrollera din telefon via vårt kompatibilitetsverktyg.

BLUETOOTH-KOMPATIBILITET

KARTUPPDATERING

HITTA FRAM

Europa består av fyra miljoner kilometer väg - ett nät som hela tiden utvecklas. Lexus navigationssystem guidar dig rätt med hjälp av den information som finns på DVD:n och som du installerar i systemet.

Hjälpen du får med att hitta rätt väg är helt beroende av hur uppdaterat ditt system är. Därför är det viktigt att ditt navigeringssystem har den senaste DVD-skivan installerad.

MIN LEXUS

PORTALEN FÖR DIG SOM LEXUS-ÄGARE

I Min Lexus-portalen kan du som är Lexus-ägare bland annat konfigurera påminnelser som rör din bil eller ladda ned din instruktionsbok. Om din Lexus dessutom är utrustad med Lexus Premium Navigation får du tillgång till Reseplaneraren där du kan skapa, spara och skicka resor till din Lexus direkt från Min Lexus-portalen. Via portalen når du även E-butiken där du enkelt kan ladda ned appar samt uppdatera kartor och mjukvara.

TEKNISK INFORMATION

LEXUS TECHDOC

Välkommen till Lexus Teknisk Information (TechDoc). Här hittar du alla tillgängliga publikationer, till exempel reparationshandböcker, servicedatablad samt tekniska bulletiner. För att få tillgång till detta måste först ett konto skapas (kostnadsfritt). Därefter kan du välja att beställa böcker/CD eller en Internetprenumeration.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER