Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

ETT NYTT DJÄRVT UTSEENDE
INTERIÖRT OCH EXTERIÖRT

CT 200h är en av de renaste elhybriderna vi någonsin har byggt. Smidig prestanda och ett lågt CO2-utsläpp är sammansvetsat med avancerad teknik och prisbelönt finess. Om du har en aktiv livsstil är det CT 200h du söker. Med sin dynamiska körupplevelse, självladdande elhybridteknik och smarta funktioner låter CT 200h dig leva det liv du vill leva - utan kompromisser.

Nu får CT 200h ett djärvare utseende. Både interiört och exteriört. Och på grund av att det är en självladdande elhybrid vet du att du inte kompromissar med bränsleförbrukningen.

2017 lexus ct 200h fresh bolder look quote

UPPDATERADE CT 200h ÄR DEN PERFEKTA KOMPAKTHYBRIDEN
FÖR DIG SOM SÖKER KOMBINATIONEN AV KÖRGLÄDJE OCH MILJÖMEDVETENHET.

Chika Kako, CT 200h Chief Engineer

LÄGRE, MODIGARE, DJÄRVARE

CT 200h har fått en lägre strömlinjeformad profil genom en djupare och bredare grill, distinkta juvelformade LED-strålkastare samt ett djärvare front- och bakparti där stilfulla detaljer i gråmetallic tillkommit. De nya elementen ger CT 200h en lika modig som djärv karaktär.

Med nya spännande fälgalternativ i storlekarna från 15" upp till 17" är CT:s profil ännu sportigare. När du väljer utrustningsnivå kan du vara säker på att du får en fälg som accentuerar ditt val.

FÖRBÄTTRADE FUNKTIONER

När du tar plats framför ratten i en CT 200h märker du snabbt den perfekta finishen, de intuitiva funktionerna och den höga kvaliteten varje enskilt materialval har. Vår designfilosofi har alltid varit att bra design handlar om funktion. Ett mål som blir extra tydligt genom CT 200h där Lexus navigationssystem numera erbjuder en större 10,3” wide screen display.

Interiören erbjuder en ny färgpalett med totalt tio färgval. Antingen väljer du en smakfull tvåfärgad helskinnskombination eller en mix av tyg tillsammans med slitstarkt Tahara-skinn. Finns också med enbart tygklädsel.

NU MED ÄNNU MER F

Upplev förbättrad bränsleförbrukning och lägre utsläpp i en fullhybrid med en sportigare framtoning. F SPORT är inspirerat av våra högpresterande F-modeller.

Den svarta metalliclacken, den uppdaterade grillen och de nya strålkastarna förstärker det djärva formspråket mer än någonsin tidigare. Exklusivt för F SPORT-versionen är dessutom färgen Jet Black som vi bland annat använder i grillen samt på vissa delar av bakpartierna.

CT 200h erbjuder en ny utvecklad version av tvåtonslack för F SPORT-versionen samtidigt som du nu även kan välja lackfärgerna Solar Flare och Sapphire Blue. I kupén kombineras den exteriöra färgskalan med tvåfärgsklädsel i helskinn eller en kombination av tyg och Tahara-skinn. De eleganta Naguri-inläggen visar dessutom den höga nivån på Takumis hantverkstradition som är närvarande i samtliga F SPORT-versioner.

LEXUS SAFETY SYSTEM + INGÅR

Uppdaterade Lexus CT 200h är utrustad med Lexus Safety System +. Ett säkerhetssystem som erbjuder aktivt krockskyddssystem (PCS), aktiv farthållare (ACC), körfilsvarning (LDA), automatiskt avbländande helljus (AHB) och vägskyltsavläsare (RSA).

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER