Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

LEXUS TAR HEM PRIS I CANNES FÖR KORTFILMEN GAME

Jeannie Donohoes film Game har tagit hem brons i kategorin Cinema & Theatrical Fiction Film på Cannes Lions. Bronset i Cannes är bara en av en lång rad priser och utmärkelser som redan tilldelats Game på prestigefyllda filmfestivaler världen över.

I Game återberättas historien om en ung atlet som kämpar för att bli en professionell basketspelare. I huvudrollen återfinns kanadensiska skådespelaren, och trefaldige NBA-vinnaren Rick Fox. Game är en av fyra filmer som ingick i tredje säsongens Lexus Short Films.

“Denna seger återspeglar essensen av Lexus Short Films-initiativet... vi är väldigt glada över ett så fantastiskt resultat” sade Spiros Fotinos, Global Head of Brand Management and Marketing på Lexus. ”Att förknippas med ett Cannes-lejon, samt flertalet ytterligare priser och utmärkelser ser vi som en fantastisk prestation.”

Lexus Short Films-samarbetet mellan Lexus International och The Weinstein Company, strävar efter att engagera både filmentusiaster och publik för att utveckla och stödja nästa generations aspirerande filmskapare.

Priser och utmärkelser, Game

The Julien Dubuque International Film Festival: BEST SHORT
Los Angeles Indie Film Festival: AUDIENCE CHOICE AWARD
Tokyo Lift-Off Film Festival: BEST LIVE ACTION NARRATIVE
Napa Valley Film Festival: AUDIENCE AWARD
San Luis Obispo International Film Festival: SPECIAL JURY AWARD: NARRATIVE SHORT
Cannes Lions Festival of Creativity: CINEMATIC & THEATRICAL FICTION FILM: BRONZE

Lexus Short Films tar nu emot filmbidrag för den kommande, och fjärde säsongen. Nya bidrag kan levereras genom www.withoutabox.com/LSF. till och med den 24 augusti 2017. Alla filmer i Lexus Short Films går att se på www.lexusshortfilms.com och Amazon Prime Video.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER