Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

design innovation

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LEXUS SHORT FILMS

LEXUS SHORT FILMS 2014

NU HAR LEXUS I SAMARBETE MED THE WEINSTEIN COMPANY PRODUCERAT TVÅ NYA KORTFILMER TILL DEN ANDRA OMGÅNGEN AV LEXUS KORTFILMSSERIE ”LIFE IS AMAZING”. DE HADE PREMIÄR I NEW YORK OCH LOS ANGELES I SOMRAS OCH HAR SEDAN DESS VISATS PÅ MÅNGA FILMFESTIVALER RUNT OM I VÄRLDEN. NU KAN DU SJÄLV SE DEM PÅ INTERNET. REGISSÖRERNA SATSUKI OKAWA, KEN OCHIAI OCH JON GOLDMAN FICK, I SINA OLIKA TOLKNINGAR AV ”LIFE IS AMAZING”, HJÄLP AV FRAMSTÅENDE FILMPERSONLIGHETER SOM SKÅDESPELERSKAN KATIE HOLMES OCH REGISSÖRERNA JUSTIN CHADWICK, SIMON CURTIS, ANTOINE FUQUA OCH PHILLIP NOYCE.

LEXUS SHORT FILMS

VI VILL ATT DU SKA FÅ EN FANTASTISK KÄNSLA VARJE GÅNG DU KÖR EN LEXUS, OCH ATT ÄGANDET SKA BÄDDAS IN I EN OÖVERTRÄFFAD KUNDOMSORG. HOS LEXUS KALLAR VI DETTA FÖR ”CREATING AMAZING”. FÖR ATT HJÄLPA TILL ATT BYGGA UPP DEN HÄR MÄRKESFILOSOFIN TOG VI NYLIGEN KONTAKT MED DET BERÖMDA PRODUKTIONSBOLAGET WEINSTEIN COMPANY I LOS ANGELES OCH BAD DEM HJÄLPA OSS ATT TA FRAM EN SERIE KORTFILMER SOM KOMMER ATT BJUDA ÅSKÅDARNA PÅ MYCKET INSPIRATION. FEM INNOVATIVA REGISSÖRER HAR SKAPAT VAR SIN EGENSINNIG FILM DÄR MÅLET VARIT ATT NÅ UT OCH BERÖRA MÄNNISKOR FRÅN ALLA OLIKA KULTURER. VAR OCH EN SKILDRAR PÅ SITT EGET SÄTT LIVET SOM EN FANTASTISK UPPLEVELSE.

MER LEXUS BRAND

DET FÖRSTA I EN SERIE AMBITIÖSA PROJEKT SOM UTFORSKAR RÖRELSENS SKÖNHET OCH KOMPLEXITET HETER ”STEPS”. ”STEPS” ÄR HISTORIEN OM EN ÖVERNATURLIGT STOR GESTALT SOM RÖR SIG GENOM EN STORSTAD PÅ JAKT EFTER NÅGOT ALLDELES SPECIELLT.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER