Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

TVÅ STORA KREATÖRER SKAPAR TILLSAMMANS EN UNIK LEXUS-UPPLEVELSE PÅ MILANOS DESIGNVECKA 2015

Konceptuell skiss Blyertsritning Lexus A Journey Of The Senses Milanos Designvecka 2015

LEXUS VISAR ”A JOURNEY OF THE SENSES" I SAMARBETE MED FORMGIVAREN PHILIPPE NIGRO OCH STJÄRNKOCKEN HAJIME YONEDA

Lexus kommer att delta i världens största designevent, Salone del Mobile di Milano 2015 (i vardagligt tal Milanos Designvecka) med en installation kallad ”LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES”. Den visas från tisdagen den 14 april till söndag 19 april på Carrozzeria Torneria i Zona Tortona.

Den franske designern Philippe Nigro som valdes att skapa installationen har eklektiska erfarenheter av produkt- och utställningsdesign. Lexus kallade även in den japanske stjärnkocken Hajime Yoneda som matstylist. Yoneda, som fick sin tredje Michelin-stjärna 2009 har stigit snabbt mot internationell berömmelse för unika tolkningar av gastronomins traditioner. Frukten av detta samarbete mellan två internationellt mycket välrenommerade kreatörer med vitt skilda bakgrunder lovar att bli en verkligt unik upplevelse.

”LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES” vill väcka sinnena och göra det möjligt för deltagarna att uppleva nya oväntade sammanhang och insikter som speglar Lexus spännande resa. Installationen kommer att stimulera besökarnas sinnen och ge dem en fantasirik upplevelse som utforskar de obegränsade möjligheterna i designens värld.

”Senses" är såväl temat för årets Lexus Design Award som ett utryck för den behagliga körupplevelsen i en Lexus. De tolv nominerade bidragen till den tredje upplagan av Lexus Design Awards kommer att visas parallellt i Lexus Space.

En förhandsvisning för pressen hålls måndagen den 13 april från kl 10 till 18 i Lexus Space, La Torneria, Via Tortona 32, Milano. Utställningen kommer sedan att visas för allmänheten från tisdag den 14 april till söndagen den 19 april, mellan kl 11 och 21.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER