Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

SENSE-WEAR

”Sense-Wear” är en kollektion kläder och accessoarer som lägger vikten på hur vi använder våra fem sinnen. Det primära syftet med projektet är att stimulera och öka medvetenheten om dem, samtidigt som kollektionen tränar oss att göra bättre bruk av dem. En del ”Sense-Wear”-produkter är skapta för att dämpa fysiska upplevelser, andra är tvärtom till för att vässa dem.

”Squeeze-me” är till exempel en scarf skapt för att användas i ett emotionellt nödläge. Normalt bär man den runt halsen, men det elastiska materialet gör att man också kan dra ner den runt kroppen, där den då ger ett djupt tryck och lugnar ungefär som en varm kram.

”Shake-me” är ett halsband som man kan smaka, känna och skaka på. Flera olika förlängningar ger olika strukturer och smaker. Genom att det kan användas för att känna igen olika smaker och olika taktila upplevelser (speciellt med slutna ögon) påminner det om den typen av barnleksaker som kan stimulera flera olika sinnen.

”Pump-me”-jackan har ett uppblåsbart skikt som skyddar mot oönskad yttre påverkan och samtidigt skapar ett eget alldeles personligt utrymme.

”Pull-me” är en aromatisk scarf, som i praktiken blir en bärbar samling familjära dofter. De olika förlängningarna kan laddas med olika dofter eller små saker. Och trolla fram ljuva ögonblick och varma känslor.

”Hold-me” är en poncho och hoodie i ett. Den kan också skapa ljud vilket hjälper bäraren att fokusera på sin hörsel. ”Hold-me” svarar på rörelse med ljud som skapas av de små fjäll som täcker plagget. Två inbyggda ”öron” hjälper dessutom till att förmedla de oväntade ljuden.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER