Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

LEXUS DESIGN EVENTS

"LEXUS - A JOURNEY OF THE SENSES"

I TIO ÅR HAR LEXUS DELTAGIT I VÄRLDENS STÖRSTA DESIGNEVENT SALONE DEL MOBILE DI MILANO (MILANOS DESIGNVECKA). GENOM SAMARBETEN MED VÄRLDSBERÖMDA FORMGIVARE SKAPAS UNIKA INSTALLATIONER DÄR LEXUS VILL VISA SIN VISION AV ETT ÄKTA PREMIUMMÄRKE OCH SIN UNIKA TOLKNING AV DESIGN.

LEXUS DESIGN AMAZING 2015 I MILANO

Lexus kommer att delta i världens största designevent, Salone del Mobile di Milano 2015 (i vardagligt tal Milanos Designvecka) med en installation kallad ”LEXUS – A JOURNEY OF THE SENSES”. Den visas från tisdagen den 14 april till söndag 19 april på Carrozzeria Torneria i Zona Tortona.

LEXUS DESIGN AWARD FINALISTER 2015

NU HAR LEXUS INTERNATIONAL MEDDELAT VILKA BIDRAG SOM GICK TILL FINAL I DEN TREDJE UPPLAGAN AV LEXUS DESIGN AWARD, DEN INTERNATIONELLA TÄVLINGEN VILKEN HAR SOM SITT MÅL ATT STÖDJA UNGA LOVANDE FORMGIVARE OCH KREATÖRER. I ÅR LOCKADE TÄVLINGEN HELA 1 171 BIDRAG FRÅN 72 LÄNDER PÅ TEMAT ”SINNEN”. BIDRAGEN BEDÖMDES AV EN PANEL BESTÅENDE AV INTERNATIONELLT FRAMSTÅENDE DESIGNERS OCH KREATÖRER VID ETT MÖTE I TOKYO I NOVEMBER, DÄR JURYN VALDE UT FINALENS 12 BIDRAG.

LEXUS DESIGN AMAZING 2014 MILAN

LEXUS KOMMER ATT ARRANGERA EN UTSTÄLLNING MED VERK AV TRE VÄRLDSBERÖMDA DESIGNERS UNDER MILAN DESIGN WEEK, DET KANSKE ALLRA VIKTIGASTE EVENEMANGET FÖR VÄRLDENS DESIGNINDUSTRI. LEXUS DESIGN AMAZING MILAN 2014, SOM UTSTÄLLNINGEN KALLAS VISAS PÅ CIRCOLO FILOLOGICO MILANESE FRÅN TISDAGEN DEN 8 APRIL TILL OCH MED SÖNDAGEN DEN 13 APRIL.

LEXUS VÄRLD

FORTSÄTT UTFORSKA LEXUS VÄRLD. UPPTÄCK BEYOND BY LEXUS OCH LEXUS DESIGN EVENTS.

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER