Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

STROBE

”STROBE” ÄR EN SLÅENDE VISUELL UPPVISNING AV EN LYSANDE MANS NATTLIGA JAKT ÖVER STORSTADENS SKYSKRAPETAK

STROBE” visar i fantasins form upp Lexus innovativa design och tekniker.

Adam Berg har regisserat ”STROBE” och använt sig av skickliga stuntmän och avancerade LED-ljuskostymer för att berätta en historia om en mans otroliga nattliga jakt över Kuala Lumpurs skyskrapetak.

De specialkonstruerade kostymerna skapades av Vin Burnham, som är kostymör i Hollywood, tillsammans med den tekniske regissören Adam Wright. Viss inspiration har de säkert hämtat från Lexus formspråk, som t ex den nya signaturgrillen och naturligtvis LED-strålkastarna.

Dräkterna fjärrmanövrerades genom ett specialbyggt avancerat datasystem och ett komplext DMX-program för att kunna lysa upp på beställning och skapa filmens dramatiska bilder.

”STROBE” är Lexus tredje Lexus Brand-projekt. Titta in på amazinginmotion.com för hela historien om ”STROBE” och se de tidigare Lexus Brand-projekten.

Upptäck mer: http://www.lexus-int.com

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER