Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

”STEPS”

ÄR HISTORIEN OM EN GESTALT I ÖVERNATURLIG STORLEK SOM RÖR SIG GENOM EN STORSTAD PÅ JAKT EFTER NÅGONTING ALLDELES SPECIELLT.

Målet med ”Steps” var att utforska mänsklig rörelse på ett annorlunda sätt. Figurerna i filmen är resultatet av gediget hantverk i kombination med innovation i verklig framkant; en balans mellan mänskligt organiska former och teknisk precision där historien om figurernas design blev ett språng ut i det okända.

Figurerna, som är nästan 350 cm långa kräver vardera fem marionettspelare som arbetar i perfekt harmoni. Det hela skapar ett smått magiskt trick där vår fantasi liksom trollar bort marionettspelarna. Jättarnas absolut perfekta rörelseschema när de förflyttar sig genom staden är frukten av extraordinär skicklighet hos marionettspelarna, i kombination med en synnerligen avancerad design.

steps image 001 amazing
steps image 002 amazing

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER