Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

‘PERFORMING MOTION’

ATT GJUTA LIV I FIGURERNA KRÄVER EN SUVERÄN BALANS MELLAN STYRKA OCH TEKNIK.

Gestalterna i ”Steps” är nästan 350 cm långa. De är byggda i kolfiber med 3D-tryckt skal för att bli lätta nog så att de skulle kunna manövreras av fem otroligt skickliga marionettspelare. De fem hade i sin tur dels sin egna svåra uppgift att tänka på, samtidigt som de måste vara lika fokuserade på att nå en perfekt synkning med de fyra andra för att gemensamt skapa jättens graciösa rörelseschema. Ansvaret för kroppens själva mittpunkt och momentum vilar på marionettspelaren i mitten.

Lite längre bak går den som kontrollerar torson och böjer kroppen i perfekt harmoni med den som sköter huvudrörelserna. Teamet kompletteras av två ytterligare personer som sköter armarna och de mekaniska händerna. Kombinationen av oräkneliga repetitioner, exakt koreografi, ren och skär styrka samt naturligtvis stor talang hos marionettspelarna ger liv och själ åt gestalterna.

steps image 001 perform
steps image 002 perform

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER