Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

”THE ROAD”

the road

JULIE RICHOZ ÄR EN SPIRANDE STJÄRNA PÅ EUROPAS DESIGNHIMMEL. VI FÖLJER MED HENNE PÅ EN INSPIRERANDE RUNDTUR GENOM PARIS, HENNES NYA SKÖNA HEMSTAD.

Julie Richoz bor i vad som nog kan betraktas som en väldigt typisk Paris-lägenhet. Det är en ”chambre de bonne” på sjätte våningen. Genom de stora fönstren som släpper in massor av ljus syns ett hav av plåttak och skorstenar. Det är Julies andra Paris-bostad, och hon flyttade in bara några månader innan vi träffades. Prunkande krukväxter fyller vardagsrummet och modern design-litteratur översvämmar hyllorna. Vid ett bord, som även får dubblera som Julies arbetsplats står två Enzo Mari-designade Mariolina-stolar. Julie är född och utbildad i Lausanne, men har bott länge i La Rochelle på Frankrikes västkust. För ett år sedan flyttade hon till Paris, som lockade med sin dynamik och potential. ”Det här” säger hon ”är en stad där verkligen massor av saker händer just nu.”

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER