Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

”THE REVEAL”

the reveal

NYA LEXUS RC GER GLAMOUR OCH KRAFT I EN SKÖN FÖRENING. SAMTIDIGT BETYDER DEN ETT NYTT STEG I PREMIUMMÄRKETS SPÄNNANDE RESA.

Lexus senaste koncept- och produktionsklara modeller kan beskrivas som både innovativa och smått revolutionerande, för att inte tala om djärva och i vass framkant. Men sexiga? Nej, det är nog ett adjektiv som inte många skulle förknippa med Japans finaste premiummärke. Ända tills täckelset föll från nya Lexus RC…

Den vassa formgivningen förmedlade både glamour och elegans när den debuterade på Tokyo Motor Show 2013 förra hösten. Designen är inspirerad av flera av föregångarna. Spindelgrillen, som snabbt blivit ett verkligt Lexus-kännetecken ses här i sin hittills lägsta och bredaste form. På ömse sidor grillen sitter triangelformade ljushus, vilka i sin form är klart influerade av den formidabla supersportbilen LFA.

Bakljusen har en aggressiv tredimensionell framtoning i form av det klassiska Lexus-L:et. Och insatserna har hårfina skåror som gör att det känns som om bromsljusen lyses upp bakifrån. En liten, liten läcker effekt som bara visar Lexus pedantiska noggrannhet in i minsta detalj. Lexus RC 300h kommer till Europe under 2015.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER