Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

AKTUELLT OCH INTRESSANT

issue6 005

"THE INTELLIGENCE"

BEYOND BY LEXUS söker världen över efter aktuella saker att se och uppleva. Följ med till en konstfestival på en avlägsen ö norr om Polcirkeln och smaka på ett par av världens just nu mest intressanta mathändelser. Bland mycket annat.

På en kall, avlägsen och synnerligen vacker strandremsa på en ö långt upp i norra Norge pågår en konstfestival kallad SALT. Här bjuds det på experimentella konstprojekt, modern musik, teater och spännande lokala matupplevelser. En rad portabla byggnader, ritade av den finska arkitekten Sami Rintala, utgör festivalens bas på den otillgängliga ön Sandhornøy i nordnorge. SALT öppnade i augusti 2014 och avslutas i september 2015. Därefter kommer den resa vidare till andra platser i den norra hemisfären – Grönland, Island, Skottland, Alaska, Ryssland och Färöarna.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER