Finansiering

FINANSIERING

Attraktiva och flexibla finanslösningar för olika behov och önskemål.

main menu lexus brand

DESIGN INNOVATION

Denna del visar upp några av våra mest slående designkoncept.

hybrid cars

HYBRIDBILAR

Lexus Hybrid Drive: En intelligent kombination av el- och bensindrift.

lexus service

ÄGA EN LEXUS

Att äga en Lexus är mycket mer än att äga en bil.

TILLBAKA TILL ARTIKLARNA

STÖDAKT

Röda läderstolar Lexus NX

ETT ELEMENT

NYA LEXUS NX ÄR DJÄRV, DISTINKT OCH DYNAMISK. DEN HAR OCKSÅ EN AV DE MEST IMPONERANDE STOLAR SOM LEXUS NÅGONSIN HAR UTVECKLAT. CHIEF ENGINEER TAKEAKI KATO BERÄTTAR MER.

När Chief Engineer Takeaki Kato och hans team utvecklade nya Lexus NX stod passagerarkomforten högt upp på listan över prioriteringar och bland de viktigaste elementen var framsätena. Det sägs att racingförare, som har en förmåga att utveckla väldigt exakta känselspröt, kan känna hur deras bilar presterar genom hur deras stolar reagerar. Om bilen till exempel understyr, känner de giren i stolens rörelser. Kato ville försöka uppnå samma kommunikationsnivå mellan bil och förare i nya NX. Men trots att han var ute efter något sportigt och modernt, visste han att han absolut inte fick kompromissa med komforten. Sätena skulle se bra ut. Men de måste även vara perfekt bekväma under flera timmar bakom ratten.

LÄS HELA ARTIKELN PÅ ENGELSKA

För att ge dig bästa möjliga Lexus-upplevelse använder vi och våra partners cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra i dina inställningar antar vi att du medger till mottagande av cookies på Lexus webbplats.

LÄS MER